Rosnei Reputație: 0 Postat Octombrie 3 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Octombrie 3 Va salut! Aveti idee de site-uri unde putem gasii cupluri pentru swing ? Dar sa fie site-uri reale, nu fake-uri... Cupluri tinere ma refer, pana in 25/26 de ani... Si noi suntem tineri, 22 cu 25, aratam destul de bine si am fii interesati de un cuplu/cupluri de tineri asemanatori cu noi...
alin006 Reputație: 0 Postat Octombrie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3 Salut , am o fantezie cu un cuplu : mi-as dori sa ii fac ei oral inainte sa fie penetrata , in timp ce este penetrata si dupa . Mi-ar faca placere daca este ok sa impartasim aceasta fantezie . Multumesc
salvatoreriina Reputație: 0 Postat Octombrie 3 Oras:iasi Oras:iasi Postat Octombrie 3 Acum 7 ore, Rosnei a spus: Va salut! Aveti idee de site-uri unde putem gasii cupluri pentru swing ? Dar sa fie site-uri reale, nu fake-uri... Cupluri tinere ma refer, pana in 25/26 de ani... Si noi suntem tineri, 22 cu 25, aratam destul de bine si am fii interesati de un cuplu/cupluri de tineri asemanatori cu noi... swingingclub.ro...ai sanse doar daca iti faci cont premium!
Rosnei Reputație: 0 Postat Octombrie 3 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 3 1 oră în urmă, alin006 a spus: Salut , am o fantezie cu un cuplu : mi-as dori sa ii fac ei oral inainte sa fie penetrata , in timp ce este penetrata si dupa . Mi-ar faca placere daca este ok sa impartasim aceasta fantezie . Multumesc Te salutăm! Scuza-ne dar suntem interesati doar de cupluri, nu cautam barbati singuri... Dar succes in continuare, poate gasesti...👍
alin006 Reputație: 0 Postat Octombrie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 3 Acum 31 minute, Rosnei a spus: Te salutăm! Scuza-ne dar suntem interesati doar de cupluri, nu cautam barbati singuri... Dar succes in continuare, poate gasesti...👍 Inteleg , multumesc . poate totusi sunt cupluri care isi doresc asta .
Rosnei Reputație: 0 Postat Octombrie 3 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Octombrie 3 Acum 1 oră, salvatoreriina a spus: swingingclub.ro...ai sanse doar daca iti faci cont premium! Multumim frumos, pare ok site-ul, acum sa vedem ce reusim sa gasim... Ideea este ca noi cautam cupluri asemanatoare de varsta cu noi, si am observat ca este destul de greu sa gasesti cupluri pentru swing de pana in 25 de ani... Majoritatea persoanelor sunt trecute de 30 de ani...
salvatoreriina Reputație: 0 Postat Octombrie 3 Oras:iasi Oras:iasi Postat Octombrie 3 Acum 1 oră, Rosnei a spus: Multumim frumos, pare ok site-ul, acum sa vedem ce reusim sa gasim... Ideea este ca noi cautam cupluri asemanatoare de varsta cu noi, si am observat ca este destul de greu sa gasesti cupluri pentru swing de pana in 25 de ani... Majoritatea persoanelor sunt trecute de 30 de ani... Swing-ul vine o data cu maturitatea....nu cred ca sunt prea multe cupluri intre 18-25 de ani sa faca chestia asta. Abia isi fac rodajul la puță...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum