Sari la conținut

Ailin 0792880710

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
La 07.10.2024 la 22:46, nepristavitu a spus:

Buna seara!

M am programat ușor,am confirmat și m am prezentat la ora stabilită în apartamentul din vecinătatea Rondului

Toate bune,dar tânăra care mi a deschis nu era cea din poze. Intr o secundă am hotărât să rămân totuși. Fiindcă numita Ailin era cat o iapa,carne tare,silicoane măricele și o față de cal,așa,iar eu nu mai fusesem cu o femeie gen cal de când am vizitat o pe Ecaterina moldoveanca peste pârleaz de Mega Moll,prin 2020,cine știe cunoaște. Bine,"Ailin" nu e chiar cat Ecaterina,care apropo a fost cea mai mare femeie buna pe care am tăvălit o,dar e totuși destul de cal că sa sacrific 200 pentru o distracție.

M am gândit eu bine,dar nu aș numi distracție ce a urmat,ci bătaie clasica de joc. Țeapă. Poate noua Ailin era locțiitoarea celei bune pe care a luat o Putero de nevastă. Oricum Putero le ia pe toate de care scrie,are 59 de soții până acum,o să rămânem fără curve in țară din cauza lui.

Sa povestesc. Condiții 3,fara prosop,cum să mă șterg cu șervețele??...Fata pute a transpirație,ești pe piata,spala te,vrei bani și te arăți jegoasa?... Mi a dat o laba,a pus preze,nitel oral,normal in 2 poziții și valea. Acțiune tipică de prosteală Publi 24. Vă spun sa vă gândiți bine, înainte să mergeți aici. Nu știu cui a facut contratele Jean Val recenzie,ce am vizitat eu era o doamnă la aproape 1 80 care semăna cu Lipă în tinerețe. Mă rog,nu chiar așa tinerețe,că doamna prestatoare de servicii sexuale de mizerie are in prag de 40. De ce am rămas? Asta mă intreb și eu cu năduf. 

Toate bune,mai ales fetele!

La 200 de lei aia e.. bine ca nu ai dat 500 cum au dat altii la asemănătoare, condoleante oricum si multumim din inima pentru notificare!
Toate bune colegu si mai mult succes pe viitor!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...