Mihai.V212 Reputație: 125 Postat Octombrie 4 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 4 Va salut! Din câte am mai vorbit cu bunicuța noastră eu nu cred ca mai revine la treaba! Cel puțin părerea asta mi-a lăsat-o mie! Asa ca hai sa vedem cum găsim o noua granny care sa se ridice măcar la jumătate din ce făcea a noastră granny! 🤣🤣 1 1
lucianpbt Reputație: 1423 Postat Octombrie 4 Postat Octombrie 4 Sincer la cum merge pe Iasi pe forum ma refer, numai cu grannies o sa ramanem. Mare pacat. 1
Alison Reputație: 78 Postat Octombrie 4 Postat Octombrie 4 Acum 3 ore, Mihai.V212 a spus: Va salut! Din câte am mai vorbit cu bunicuța noastră eu nu cred ca mai revine la treaba! Cel puțin părerea asta mi-a lăsat-o mie! Asa ca hai sa vedem cum găsim o noua granny care sa se ridice măcar la jumătate din ce făcea a noastră granny! 🤣🤣 Eu am vorbit cu ea și mi-a spus că a început lucrul( de sâmbăta trecută)! 1
Mihai.V212 Reputație: 125 Postat Octombrie 5 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 5 Acum 16 ore, Alison a spus: Eu am vorbit cu ea și mi-a spus că a început lucrul( de sâmbăta trecută)! Mie mi-a zis că e plecată 😅😅 înseamnă că nu mă mai vrea! 😅😅😅 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum