Sari la conținut

Alexandra 0738469731 Piata Unirii

Silv1u

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Alexandra 0738469731 Piata Unirii
  • Membru Premium
  • Oras:București
Postat

Mai are topic pe aici, posibil cu alt număr. Veche de mai bine de 9 ani pe piata.😋☺️

Masaj cam de 7, accepta și topless. Unii spun că mai recent ar accepta și nud. Dar la 400 Lei ora (!)

Da, cu finalizare, destul de plăcută, un 8 ii acord.☺️😋

Tu stai pe masa , sa fie clar, nu este vorba și de body sau erotic ☺️😉

Arata bine in realitate...simpatica. 

Cam certata cu igiena locației și cu ceea ce înseamnă curățenie ( tot a locației). Asta când era aproape de Nerva Traian. 

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

Doamna are anunț si pe OLX:

https://www.olx.ro/d/oferta/tanara-terapeut-ofer-sedinte-de-masaj-combinat-IDitU0c.html

Am contactat-o acum câteva săptămâni pe WhatsApp. Preturile sunt acum 350 RON topless, si 395 RON nud. Nu mi-a plăcut idea cu 395  RON, prea seamănă a tehnica de marketing. Mai bine scria direct 400 RON. La aceste preturi, si "Fără atingeri", am renunțat sa mai fac programare. 

Postat
La 04.10.2024 la 23:41, Michael67 a spus:

Doamna are anunț si pe OLX:

https://www.olx.ro/d/oferta/tanara-terapeut-ofer-sedinte-de-masaj-combinat-IDitU0c.html

Am contactat-o acum câteva săptămâni pe WhatsApp. Preturile sunt acum 350 RON topless, si 395 RON nud. Nu mi-a plăcut idea cu 395  RON, prea seamănă a tehnica de marketing. Mai bine scria direct 400 RON. La aceste preturi, si "Fără atingeri", am renunțat sa mai fac programare. 

Cam măricele prețurile pt ce oferă. Ceva nou despre ea? A mai fost cineva? Pe unde își mai face veacul?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...