Jojok Reputație: 14 Postat Mai 12 Postat Mai 12 Revizitat Eve pentru o ședință de dominare este o adevărată profesionistă, dominare ca la carte, am fost la multe așa zise dominatoare și ședințele erau absolut penibile, dar Eve este complet alta liga, știe ce face, știe cum trebuie să facă Este recomandarea mea tuturor doritorilor de asemenea servicii, merită absolut fiecare leuț, rar mi a fost dat să întâlnesc o femeie care știe să facă dominare ca la manual, dar și pe partea de servicii clasice de sex să fie exemplară, asta arată ca își tratează cu interes meseria și o face cu maxim profesionalist, toate astea plus un corp, din punctul meu de vedere, foarte frumos, un fund mare și obraznic și niște sâni drăguți cu celebrele piercinguri, nu este genul slim, să aibă stomacul lipit de coaste, dar nici grasă, este exact cum trebuie, repet, părerea mea, trupul ei frumos îl puteți observa și în poza de mai sus toate cele bune Eve, ești o femei genială, te ador achitat 450 pentru ședința de dominare 1
Evee69 Reputație: 15 Postat Mai 12 Oras:Secret Oras:Secret Postat Mai 12 Acum 3 ore, Jojok a spus: Revizitat Eve pentru o ședință de dominare este o adevărată profesionistă, dominare ca la carte, am fost la multe așa zise dominatoare și ședințele erau absolut penibile, dar Eve este complet alta liga, știe ce face, știe cum trebuie să facă Este recomandarea mea tuturor doritorilor de asemenea servicii, merită absolut fiecare leuț, rar mi a fost dat să întâlnesc o femeie care știe să facă dominare ca la manual, dar și pe partea de servicii clasice de sex să fie exemplară, asta arată ca își tratează cu interes meseria și o face cu maxim profesionalist, toate astea plus un corp, din punctul meu de vedere, foarte frumos, un fund mare și obraznic și niște sâni drăguți cu celebrele piercinguri, nu este genul slim, să aibă stomacul lipit de coaste, dar nici grasă, este exact cum trebuie, repet, părerea mea, trupul ei frumos îl puteți observa și în poza de mai sus toate cele bune Eve, ești o femei genială, te ador achitat 450 pentru ședința de dominare Mulțumesc frumos te pup și te mai aștept cu drag ❤️
Evee69 Reputație: 15 Postat Mai 13 Oras:Secret Oras:Secret Postat Mai 13 Disponibilă ❤️ Doar astăzi și mâine ❤️
Evee69 Reputație: 15 Postat Mai 14 Oras:Secret Oras:Secret Postat Mai 14 Disponibilă pentru programări ❤️ Update😂: 2
Evee69 Reputație: 15 Postat Mai 15 Oras:Secret Oras:Secret Postat Mai 15 Disponibilă până la 04:00💕 2
Evee69 Reputație: 15 Postat Mai 16 Oras:Secret Oras:Secret Postat Mai 16 Disponibilă pentru programări ❤️
Evee69 Reputație: 15 Postat Mai 17 Oras:Secret Oras:Secret Postat Mai 17 Disponibilă până la ora 05:00❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum