Sari la conținut

Masaj 0770336776

AlinH

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Salutare, de ceva timp tot am pus intrebari pe acest forum dar din lipsa de timp liber si din nesincronizare cu persoanele de care eram interesat nu am apucat sa le vizitez...fiind dornic de un masaj de relaxare am zis ca incerc orice este disponibil, asa am ajuns in Vladimirescu ,la aceasta doamna (Iulia) care face un masaj de relaxare si terapeutic destul de bun la 120 lei/ora.

Ca aspect doamna are undeva la 40 de ani, dar arata destul de bine si e tare sociabila.

De finalizare eu nu am zis nimic, dar din cate da de inteles nu cred ca face

De revenit...eu o sa revin cand mai am timp 

Poate o mai viziteaza cineva si o convinge si de partea cu finalizarea...

• Like 2
  • Mersi 1
  • Oras:Necunoscut
Postat
La 07.10.2024 la 11:07, AlinH a spus:

Salutare, de ceva timp tot am pus intrebari pe acest forum dar din lipsa de timp liber si din nesincronizare cu persoanele de care eram interesat nu am apucat sa le vizitez...fiind dornic de un masaj de relaxare am zis ca incerc orice este disponibil, asa am ajuns in Vladimirescu ,la aceasta doamna (Iulia) care face un masaj de relaxare si terapeutic destul de bun la 120 lei/ora.

Ca aspect doamna are undeva la 40 de ani, dar arata destul de bine si e tare sociabila.

De finalizare eu nu am zis nimic, dar din cate da de inteles nu cred ca face

De revenit...eu o sa revin cand mai am timp 

Poate o mai viziteaza cineva si o convinge si de partea cu finalizarea...

Merită vizitată? 

M-ar interesa o vizită la ea, mai ales dacă ar fi cu Happy end. 🙂

Postat

Face un masaj destul de bun...nu am intrebat de happy end dar nici nu mi-a dat de inteles ca ar face 

Postat
Acum 15 minute, AlinH a spus:

Face un masaj destul de bun...nu am intrebat de happy end dar nici nu mi-a dat de inteles ca ar face 

Totuși îi voi face o vizită. Să vedem cum este masajul. 👍

Postat

Acum vreo 4 ani facea strada prin vladi ,  e maritata acuma , face numa masaj ,, plus e salon  nu cred ca se risca 

Postat
Acum 45 minute, lolamola a spus:

Acum vreo 4 ani facea strada prin vladi ,  e maritata acuma , face numa masaj ,, plus e salon  nu cred ca se risca 

Pe bune ? 😳

Postat
Acum 17 ore, 1Unknown a spus:

Totuși îi voi face o vizită. Să vedem cum este masajul. 👍

Postat

A fost cineva recent la ea si poate oferii cateva detalii, daca a modificat ceva?

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Masaj Profi și excepțional de bun, fara alte cele dar este o senzație deosebita după masaj, m-am simtit deosebit de bine. Merita. Sigur am sa revin periodic.

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Topicul e Masaj EROTIC Arad. Ce tot deschideți topice doar cu masaj? Nu este erotic, nu are ce căuta aici.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...