AlinH Reputație: 3 Postat Octombrie 7, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Octombrie 7, 2024 Salutare, de ceva timp tot am pus intrebari pe acest forum dar din lipsa de timp liber si din nesincronizare cu persoanele de care eram interesat nu am apucat sa le vizitez...fiind dornic de un masaj de relaxare am zis ca incerc orice este disponibil, asa am ajuns in Vladimirescu ,la aceasta doamna (Iulia) care face un masaj de relaxare si terapeutic destul de bun la 120 lei/ora. Ca aspect doamna are undeva la 40 de ani, dar arata destul de bine si e tare sociabila. De finalizare eu nu am zis nimic, dar din cate da de inteles nu cred ca face De revenit...eu o sa revin cand mai am timp Poate o mai viziteaza cineva si o convinge si de partea cu finalizarea... 2 1
1Unknown Reputație: 0 Postat Ianuarie 3 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Postat Ianuarie 3 La 07.10.2024 la 11:07, AlinH a spus: Salutare, de ceva timp tot am pus intrebari pe acest forum dar din lipsa de timp liber si din nesincronizare cu persoanele de care eram interesat nu am apucat sa le vizitez...fiind dornic de un masaj de relaxare am zis ca incerc orice este disponibil, asa am ajuns in Vladimirescu ,la aceasta doamna (Iulia) care face un masaj de relaxare si terapeutic destul de bun la 120 lei/ora. Ca aspect doamna are undeva la 40 de ani, dar arata destul de bine si e tare sociabila. De finalizare eu nu am zis nimic, dar din cate da de inteles nu cred ca face De revenit...eu o sa revin cand mai am timp Poate o mai viziteaza cineva si o convinge si de partea cu finalizarea... Merită vizitată? M-ar interesa o vizită la ea, mai ales dacă ar fi cu Happy end. 🙂
AlinH Reputație: 3 Postat Ianuarie 6 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Ianuarie 6 Face un masaj destul de bun...nu am intrebat de happy end dar nici nu mi-a dat de inteles ca ar face
1Unknown Reputație: 0 Postat Ianuarie 6 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Postat Ianuarie 6 Acum 15 minute, AlinH a spus: Face un masaj destul de bun...nu am intrebat de happy end dar nici nu mi-a dat de inteles ca ar face Totuși îi voi face o vizită. Să vedem cum este masajul. 👍
lolamola Reputație: -38 Postat Ianuarie 6 Postat Ianuarie 6 Acum vreo 4 ani facea strada prin vladi , e maritata acuma , face numa masaj ,, plus e salon nu cred ca se risca
1Unknown Reputație: 0 Postat Ianuarie 6 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Postat Ianuarie 6 Acum 45 minute, lolamola a spus: Acum vreo 4 ani facea strada prin vladi , e maritata acuma , face numa masaj ,, plus e salon nu cred ca se risca Pe bune ? 😳
AlinH Reputație: 3 Postat Ianuarie 7 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Ianuarie 7 Acum 17 ore, 1Unknown a spus: Totuși îi voi face o vizită. Să vedem cum este masajul. 👍
AlinH Reputație: 3 Postat Ianuarie 21 Oras:Arad Oras:Arad Autor Postat Ianuarie 21 A fost cineva recent la ea si poate oferii cateva detalii, daca a modificat ceva?
robert78 Reputație: 187 Postat Ianuarie 24 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 24 Masaj Profi și excepțional de bun, fara alte cele dar este o senzație deosebita după masaj, m-am simtit deosebit de bine. Merita. Sigur am sa revin periodic.
discret4you Reputație: 552 Postat Februarie 4 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 4 Topicul e Masaj EROTIC Arad. Ce tot deschideți topice doar cu masaj? Nu este erotic, nu are ce căuta aici.
Furaciosul Reputație: 6 Postat Februarie 13 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 13 Unde face Doamna masaj, aș vrea să mergi și eu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum