Sari la conținut

Manifest Studio - masaj erotic - 0755337485

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat
La 11.06.2025 la 10:24, Marius1576 a spus:

Da probabil că am avut noroc, as fi vrut să o mai întâlnesc și eu dar am avut ghinion, am sunat pentru ea și îmi spunea fata de la recepție că o să vina cum a fost miercuri(săptămâna trecută) dar din păcate a întâmpinat ceva probleme și nu a mai putut ajunge!

Daca ajunge da un semn ! Nu e  de ratat fata ! Eu ma abonam la ea daca ajungea !!!!! 

Postat
9 hours ago, Maxx2019 said:

Daca ajunge da un semn ! Nu e de ratat fata ! Eu ma abonam la ea daca ajungea !!!!! 

Eu oricum frecventez salonul și mai întreb, daca se afla ceva, anunț și aici.

• Membru Premium
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 25 minute, Marius1576 a spus:

Eu oricum frecventez salonul și mai întreb, daca se afla ceva, anunț și aici.

Și ce fete ai recomanda?

Postat
On 6/13/2025 at 6:31 PM, Mocureloaded said:

Și ce fete ai recomanda?

Andreea, Naty și Raluca! Doar că pe Raluca o prind foarte rar.

Mai este și Alessia care îmi place.

Mai este și Ioana care e super buna la masaj și partea erotica, dar este mai plinuță pt cei care nu au prea multe pretentii.

Chiar preferate nu pot sa spun, eu sincer mă simt bine de fiecare data, fetele sunt chiar super drăguțe și plec mulțumit, eu personal doar asta caut.

Reputație: 22
Postat
La 24.06.2025 la 17:31, Marius1576 a spus:

Andreea, Naty și Raluca! Doar că pe Raluca o prind foarte rar.

Mai este și Alessia care îmi place.

Mai este și Ioana care e super buna la masaj și partea erotica, dar este mai plinuță pt cei care nu au prea multe pretentii.

Chiar preferate nu pot sa spun, eu sincer mă simt bine de fiecare data, fetele sunt chiar super drăguțe și plec mulțumit, eu personal doar asta caut.

andreea e de recomandat!  

naty nu ! E suoerficiala ! Daca poate face masaj imbracata nu e permisiva !

mai e una mica la 1.5o m care pare promițătoare ! 

Parerea mea ! Ca le- am luat cam pe toate . 
dar salonul frumos ! 

Eu recunosc ca merg ca poate o prind pe blonda siliconata  ca zicea o fatuca pe acolo  ca apare  cand nu  te astepti !😂

Postat
On 6/13/2025 at 6:31 PM, Mocureloaded said:

Și ce fete ai recomanda?

Am fost și eu la salon .

Locația este bună și de apreciat locul de parcare în curte ..doamna de la recepție foarte de treabă ..în schimb la fete (cel puțin când am fost eu ) nu a fost nimic wow ..4 fete la care nu le rețin numele , am ales-o pe Naty datorită aspectului .

ajunsi in camera a fost “ușor “comunicativă , deschisă , dar doar dacă puneam eu întrebări ..masajul super clasic, spre slăbuț deoarece nu aplica suficientă presiune (mie îmi place să simt masajul dacă tot încerca ceva )…

Iar la permisivitate aproape spre deloc..labă cu sânii lângă sculă și nimic wow …nici măcar o privire / un sunet ..nimic 🫠.

tragi tu concluziile aici ..

ce i drept și eu am mers pentru “domnișoara blondă siliconata “ , dar din păcate nu este și nici nu se știe când ajunge .

• Like 1
Postat
La 08.07.2025 la 13:08, Ranforingus a spus:

Am fost și eu la salon .

Locația este bună și de apreciat locul de parcare în curte ..doamna de la recepție foarte de treabă ..în schimb la fete (cel puțin când am fost eu ) nu a fost nimic wow ..4 fete la care nu le rețin numele , am ales-o pe Naty datorită aspectului .

ajunsi in camera a fost “ușor “comunicativă , deschisă , dar doar dacă puneam eu întrebări ..masajul super clasic, spre slăbuț deoarece nu aplica suficientă presiune (mie îmi place să simt masajul dacă tot încerca ceva )…

Iar la permisivitate aproape spre deloc..labă cu sânii lângă sculă și nimic wow …nici măcar o privire / un sunet ..nimic 🫠.

tragi tu concluziile aici ..

ce i drept și eu am mers pentru “domnișoara blondă siliconata “ , dar din păcate nu este și nici nu se știe când ajunge .

Eu zic ca Nati este doar simpatica,  ca si aspect dar nu are nicio legatura cu masajul ! Nici la comnicare nici la masaj ! Cu siguranta la ea nu asi revni . Dar daca e sa aleg asi merge pe Andreea . 
Despre blonda cred  ca o sa ramana la stadiu  de vis … Oricum ca ea si aici ma refer ca masaj ,permisivitate , erotism nu am mai intalnit inca de aceea o cautam . Ce a facut fata asta cu mine … waw ! 

Reputație: -1
  • Oras:Cluj napoca
  • Oras:Cluj napoca
Postat

Tarifele care sunt până la urmă ?

Postat
1 hour ago, Tony699 said:

Tarifele care sunt până la urmă ?

250 pt 40 de min, 300 o oră.

Postat
La 10.07.2025 la 15:46, alexcjj a spus:

250 pt 40 de min, 300 o oră.

A mai aparaut ceva nou pe aici ? A fos cineva la asta mica ? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...