Sari la conținut

Manifest Studio - masaj erotic - 0755337485

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0700000000
Acum 39 minute, Poopa a spus:

...

îmi dau seama ce masaj se face

...

Mda, bine punctat.

Exceptând locația care chiar e ok (cu mențiunea ca parcat fiind în zona ... unde găsești loc ... toți cei care trec pe acolo știu unde te "destinzi"), deci exceptând locația, tot ceea ce are loc în locație e în zona de evitat ... sau de experimentat în ideea ca "asa ceva nu mai fac nici o data" ... 🤣🤣🤣.

Notele, ca asa zice regulamentul sunt:

Locatie: 9,00 (am scăzut un punct ca parcarea aia din incinta e o gluma).

Fetele: nota 6,00. Ca-s patru, dar când ajungi sunt doua din care cu greu te decizi pentru una ... în sensul ca ai de alege "raul cel mai mic".

Prestatia: hai sa fiu generos ... maxim 6,05.

Raport calitate/pret: fiind total și dureros de subunitar, zic ca nota 4,50 e una mare.

• Like 2
  • Haha 1
  • Trist 1
Link spre comentariu
La 26.10.2024 la 20:26, Mocureloaded a spus:

Mda, bine punctat.

Exceptând locația care chiar e ok (cu mențiunea ca parcat fiind în zona ... unde găsești loc ... toți cei care trec pe acolo știu unde te "destinzi"), deci exceptând locația, tot ceea ce are loc în locație e în zona de evitat ... sau de experimentat în ideea ca "asa ceva nu mai fac nici o data" ... 🤣🤣🤣.

Fetele: nota 6,00. Ca-s patru, dar când ajungi sunt doua din care cu greu te decizi pentru una ... în sensul ca ai de alege "raul cel mai mic".

Raport calitate/pret: fiind total și dureros de subunitar, zic ca nota 4,50 e una mare.

Andreea și Tamara sunt chiar frumușele și dacă stau să mă gândesc cred ca pe Andreea am mai văzut-o undeva la un salon.  ( nu vrea să vb prostii ) . 
le lipsește cu desăvârșire o fată blondă și nu am înțes partea cu masaj sado dacă îl ceri nu e disponibil … 

Link spre comentariu
La 26.10.2024 la 20:26, Mocureloaded a spus:

Mda, bine punctat.

Cred că ai nimerit prost, eu chiar am fost recent la salon și totul este perfect ca și locație pt mine este foarte ok, am găsit 6 fete prezente, care mai de care mai frumoase și super drăguțe, m-am simțit minunat și chiar recomand! 

Link spre comentariu

M-am hotărât să mai fac încă o vizită la acest salon . Un pic enervant a fost cu locul de parcare dar odată intrat am uitat de tot . Nu am înțeles de ce celelalte fete nu au poze pe site ca sunt frumușele. 
 Un mare minus , al meu rămâne ca nu au nicio fată blondă …aviz proprietarului  și aștepți cam mult singurel în camera din timpul tău . 

în rest totul perfect !

• Confuz 1
Link spre comentariu

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara
La 27.10.2024 la 22:39, Maxx2019 a spus:

Andreea și Tamara sunt chiar frumușele și dacă stau să mă gândesc cred ca pe Andreea am mai văzut-o undeva la un salon.  ( nu vrea să vb prostii ) . 
le lipsește cu desăvârșire o fată blondă și nu am înțes partea cu masaj sado dacă îl ceri nu e disponibil … 

Da pe calea Turzii ai văzut-o am fost și eu la acest salon și am dat de doua fete andreia care am mai vizitato pe calea Turzii la 111 și de o fata mai plinuță am ales cu domnișoara andreia un masaj foarte bun extra nu am incercat in rest eu unul am plecat mulțumit 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...