lucianpbt Reputație: 1533 Postat Octombrie 13, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Octombrie 13, 2024 1 hour ago, daredevil27 said: La cate recenzii naspa ceri cam mult.Da arati bine nu am nimic de zis dar....sunt multe recenzii ca esti cam fitoasa! Poate o sa fii tu clientul care o sa aiba o experienta foarte buna asa cum am avut si eu 😇 1 1
tsexterone Reputație: 726 Postat Octombrie 13, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Octombrie 13, 2024 Acum 5 ore, lucianpbt a spus: Poate o sa fii tu clientul care o sa aiba o experienta foarte buna asa cum am avut si eu 😇 Mi s-a întâmplat și mie de multe ori să am o întâlnire reușită cu fete care alți colegi nu au interacționat prea bine! 2
lucianpbt Reputație: 1533 Postat Octombrie 13, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Octombrie 13, 2024 1 minute ago, tsexterone said: Mi s-a întâmplat și mie de multe ori să am o întâlnire reușită cu fete care alți colegi nu au interacționat prea bine! Conteaza foarte mult chimia, sa stii cum sa le abordezi si sa te comporti. 1
tsexterone Reputație: 726 Postat Octombrie 13, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Octombrie 13, 2024 Acum 8 ore, Anais31 a spus: Sincer , numai oameni cu bun simț am avut .. respectuoși și zâmbăreți.. în afară de unu mai răutăcios de ieri și de alt tepar … la capitolul oameni amabili Piteștiul primește 10 … sper să fie încontinuare așa Și noi desigur avem ceva pretenții la tine, știi cum este: ce oferi aia primești 😉! 1 1
tsexterone Reputație: 726 Postat Octombrie 13, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Octombrie 13, 2024 Acum 8 minute, lucianpbt a spus: Conteaza foarte mult chimia, sa stii cum sa le abordezi si sa te comporti. Exact ce am spus eu mai sus 🫡 ! 2
tsexterone Reputație: 726 Postat Octombrie 13, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Octombrie 13, 2024 Acum 9 ore, Cuckbbc a spus: Superbă ești Anais. Felicitări și sper să dai de oamenii cu bun simț, căci la capitolul ăsta stăm cam prost. Succes Desigur, se știe: nu există pădure fără uscături! Dar trebuie să își asume niște riscuri! 1 1
tsexterone Reputație: 726 Postat Octombrie 13, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Octombrie 13, 2024 Acum 9 ore, Anais31 a spus: la capitolul oameni amabili Piteștiul primește 10 … sper să fie încontinuare așa Mulțumim 🤗❤️ Dar asta depinde foarte mult și de tine 😘! 1 1
Anais31 Reputație: 1119 Postat Octombrie 14, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 14, 2024 Bună dimineața! DISPONIBILA adresa: strada viilor bloc p10 scara C vă aștept cu drag dragilor , și odihnă plăcută cu ocazia acestei sărbători❤️ 3
babylon Reputație: 11 Postat Octombrie 14, 2024 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Octombrie 14, 2024 La 12.10.2024 la 17:44, tsexterone a spus: 😍 îmi place tare mult ce văd aici, trebuie să verific mai de aproape 😍❤️ Nu este ceea ce pare a fi! Subiectiv dacă este sa dau note, dau 6, maxim 7. Oral banal sustinut de labă Normal , stai n-o băga toată, stai ca nu-mi place așa....plm Jeg in apartament, ți se lipesc tălpile de gresie...., ce 7 mă , pt ce oferă și cât cere, maxim 6! O oră are aprox 40 de minute! Nu recomand nici pt palmares! 3 2
Anais31 Reputație: 1119 Postat Octombrie 14, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 14, 2024 Acum 4 minute, babylon a spus: Nu este ceea ce pare a fi! Subiectiv dacă este sa dau note, dau 6, maxim 7. Oral banal sustinut de labă Normal , stai n-o băga toată, stai ca nu-mi place așa....plm Jeg in apartament, ți se lipesc tălpile de gresie...., ce 7 mă , pt ce oferă și cât cere, maxim 6! O oră are aprox 40 de minute! Nu recomand nici pt palmares! Mersi dragule❤️ 1
boncubogdan Reputație: 9 Postat Octombrie 14, 2024 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Octombrie 14, 2024 Am revenit cu o altă recenzie asupra ei.. pentru ca atunci când am cunoscut o i am promis ca îi voi comenta tot parcursul de lucru pentru a și da seama de schimbarea ei în bine Am vizitat o pe fata la ora 8 programare respectată și confirmată de ambele părți Ca și înainte să plece serviciile ei sunt bune și se mulează pe ce îi ceri , corp 9 a mai slăbit o străinătatea , atitudine 10 (se simte cu tine ca și cum te ar cunoaște de mult timp) depinde de fiecare om Oral np pentru mine este 10 pentru ca eu spun ce și cum îmi doresc Normal protejat , 2 poziții și am cedat de data aceasta am ales ca doar ea să domine sexual Locație 8 stil mai vechi dar este curată Și toatele cele din urmă mă bucur mult ca , acum oferă și cim pe care mie personal mi l a făcut așa cum trebuie În continuare o voi vizita pe oriunde o mai găsesc și am cursă Spor Anais❤️ 2 1
Anais31 Reputație: 1119 Postat Octombrie 14, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 14, 2024 Acum 2 minute, boncubogdan a spus: Am revenit cu o altă recenzie asupra ei.. pentru ca atunci când am cunoscut o i am promis ca îi voi comenta tot parcursul de lucru pentru a și da seama de schimbarea ei în bine Am vizitat o pe fata la ora 8 programare respectată și confirmată de ambele părți Ca și înainte să plece serviciile ei sunt bune și se mulează pe ce îi ceri , corp 9 a mai slăbit o străinătatea , atitudine 10 (se simte cu tine ca și cum te ar cunoaște de mult timp) depinde de fiecare om Oral np pentru mine este 10 pentru ca eu spun ce și cum îmi doresc Normal protejat , 2 poziții și am cedat de data aceasta am ales ca doar ea să domine sexual Locație 8 stil mai vechi dar este curată Și toatele cele din urmă mă bucur mult ca , acum oferă și cim pe care mie personal mi l a făcut așa cum trebuie În continuare o voi vizita pe oriunde o mai găsesc și am cursă Spor Anais❤️ Mulțumesc dragule❤️
Mario0506 Reputație: 17 Postat Octombrie 14, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 14, 2024 Când le vezi pe astea cu o ora are 40 minute n ai ce sa mai stai ca sunt analfabete ! 2
lucianpbt Reputație: 1533 Postat Octombrie 14, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Octombrie 14, 2024 5 hours ago, boncubogdan said: Am revenit cu o altă recenzie asupra ei.. pentru ca atunci când am cunoscut o i am promis ca îi voi comenta tot parcursul de lucru pentru a și da seama de schimbarea ei în bine Am vizitat o pe fata la ora 8 programare respectată și confirmată de ambele părți Ca și înainte să plece serviciile ei sunt bune și se mulează pe ce îi ceri , corp 9 a mai slăbit o străinătatea , atitudine 10 (se simte cu tine ca și cum te ar cunoaște de mult timp) depinde de fiecare om Oral np pentru mine este 10 pentru ca eu spun ce și cum îmi doresc Normal protejat , 2 poziții și am cedat de data aceasta am ales ca doar ea să domine sexual Locație 8 stil mai vechi dar este curată Și toatele cele din urmă mă bucur mult ca , acum oferă și cim pe care mie personal mi l a făcut așa cum trebuie În continuare o voi vizita pe oriunde o mai găsesc și am cursă Spor Anais❤️ 2 recenzii (2 postari) are omul, ambele despre Anais, bravo 1 1 1
Condorpasa Reputație: 633 Postat Octombrie 14, 2024 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Octombrie 14, 2024 Acum 8 ore, babylon a spus: Nu este ceea ce pare a fi! Subiectiv dacă este sa dau note, dau 6, maxim 7. Oral banal sustinut de labă Normal , stai n-o băga toată, stai ca nu-mi place așa....plm Jeg in apartament, ți se lipesc tălpile de gresie...., ce 7 mă , pt ce oferă și cât cere, maxim 6! O oră are aprox 40 de minute! Nu recomand nici pt palmares! Mulțumesc frate,zic pass. 1
Anais31 Reputație: 1119 Postat Octombrie 14, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 14, 2024 Fără off topic vă rog , doar recenzii…merge ți la discuții generale …din cauza asta nu se mai găsesc servicii și altele mersi, o seară bună! 1
Anais31 Reputație: 1119 Postat Octombrie 15, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 15, 2024 Bună dimineața! disponibila ❤️ loc: strada viilor bloc p10 scara C ❤️ 2
tsexterone Reputație: 726 Postat Octombrie 15, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Octombrie 15, 2024 Acum 15 minute, Anais31 a spus: Bună dimineața! disponibila ❤️ loc: strada viilor bloc p10 scara C ❤️ 😍 Bună dimineața 😘❤️ 1
Anais31 Reputație: 1119 Postat Octombrie 15, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 15, 2024 ❤️💕 1 2
andymanhot Reputație: 141 Postat Octombrie 15, 2024 Oras:Amsterdam Oras:Amsterdam Postat Octombrie 15, 2024 Acum 4 ore, Anais31 a spus: ❤️💕 Ce dulceață de fată, felicitări baby, pupii😘😍😋 1
coccis Reputație: 8 Postat Octombrie 15, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 15, 2024 Buna Anais! Mai esti in Pitesti? 1
Anais31 Reputație: 1119 Postat Octombrie 15, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 15, 2024 Acum 1 oră, coccis a spus: Buna Anais! Mai esti in Pitesti? Nu, poate de vineri apar dinou dacă mă primiti
Anais31 Reputație: 1119 Postat Octombrie 15, 2024 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Octombrie 15, 2024 Mă pregătesc să schimb locația pe ceva mai frumos , să vă ofer mai multe condiții ❤️ 2
tsexterone Reputație: 726 Postat Octombrie 15, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Octombrie 15, 2024 Acum 5 ore, Anais31 a spus: Nu, poate de vineri apar dinou dacă mă primiti Desigur că te primim, avem treburi de terminat 😘❤️ 1
tsexterone Reputație: 726 Postat Octombrie 15, 2024 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Octombrie 15, 2024 Acum 4 ore, Anais31 a spus: Mă pregătesc să schimb locația pe ceva mai frumos , să vă ofer mai multe condiții ❤️ Cele mai bune zone sânt la Bălcescu Rezidence, găvana la Lidl sau Ion Minulescu 11, strada Smeurei blocul nou la urcare în Trivale, strada Maior Șonțu, în rest poate te mai îndrumă colegii care cunosc și alte locații ok! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum