Sari la conținut

Blonda noua 0757870694

Postări Recomandate

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Am fost ieri la muratura asta este o blonda pitica tunsa scurt, pozele o avantajaza grav, este la a7  intr-un ap jegos m-ia luqt 150 si a inceput drama ;))) oran 2 min maxim pus balonul cu ea fleassca se intoarce cu curu i-a si mai f..e :)). Bani aruncati pe geam, clar de evitatttt!!!

• Like 2
  • Haha 1
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Blonda noua 0757870694
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Am fost și eu la ea, 150 cu 300 ora. Locație la A7 

Am luat o ora ca am un fetiș cu fete tunse scurt, mare greșeală.

Ora neprotejat, la fel 2 minute, plimba puțin gura pe cap, după care îmi pune prezervativul fără sa spună nimic se întoarce capra și zice fute-ma...În fine ma consolez și încerc sa întru, pulaaaa, era uscata de parca era data cu talc in pizda, ma aplec și o scuip ca nu m-a lăsat sa o umezesc cu palma, ii era frica sa nu ii bag un dejt' în gaura. Usor usor întra și încep sa pompez... ea scândură, parca futeam o gaura din gard...simțeam ca iar întra greu și de frica sa nu se rupă balonul iar ma las și o scuip...grăbesc ritmul și reușesc sa termin.

După primul număr stam la vorba îmi povestește cum a fost ea pă Anglea și au dat-o aia afara din tara în șlapi, ca romanii e saraci ... în fine discuții de spatele tirului.

Când ii zic sa trecem la nr. doi se uita strâmb la mine și zice ca sigur nu mai pot și ca dacă vreau, sa îmi facă un masaj erotic...o întreb ce inseamna la ea masaj erotic și îmi zice sec: o labă  :).

În fine, ii zic sa nu aiba griji ca pot. Începe iar cu anostul ala de oral, și știind de la primul nr ca are praf în pizda ii zic sa facem 69 poate reușesc ceva. Se urca pe mine și încep sa o ling...pula, nici un reflex, de obicei se mai flexeaza fetele când simt limba pe lindic...asta nimic, scândură, când vad cum sta treaba încep sa îmi pregătesc terenul pt normal, și dai și scuipa în scoica (am dat la flegme în pizda lu asta cât nu am dat pe jos toată viata). Văzând ca e cât de cât uda ii zic sa trecem la normal repede, o pun pe spate și dai în misionar dar când ii vedeam fata plictisita simțeam ca-mi moare, o iau pe sus, la propriu, are 45 de kg uda, și o pun capra, am zis ca dacă comentează ceva o pun pe dulap și o las acolo. Ma infing în ea și dai în draci, de mult nu am mai futut în forță, o țineam de jumate dar tot o mutam, a pus mâinile pe tăblia patului sa nu dea cu capul.

Am terminat și al 2-lea numar și nu știam cum sa plec mai repede, cât ma îmbrăcăm a văzut ca sunt sictirit și a început sa zică ca ea face asta strict pt bani (sa moara ce ai pe casa, care fata din domeniul asta da curul la bătaie de placere?) Și ca spera sa revin... Multumesc, nu!

Nu revin, nu recomand.

Scuze dacă sunt greseleli, autocorectul pe telefon și mi-e lene sa recitesc tot 🐵

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...