Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

150 de lei finalizarea 300 de lei ora sex oral și normal. Adresa Șoseaua Sălaj 315-323.

Sunt pozele ei a făcut confirmare, face și cim.Fiind super departe și într-o zona nu tocmai bună eu am zis pas, dar tipa a vorbit frumos și mi a răspuns la orice întrebare. 

• Like 1
Postat
Acum 25 minute, gicacontra2012 a spus:

Sa o întrebați cât durează o finalizare, spune ca 15-20 min, mergeți repede. 🙂

Ahaha bine de știut,  zona nu o recomandă oricum

• Like 1
Postat

Sfat, când întrebați serviciile și preturile, obligatoriu întrebati cât timp este pentru o finalizare, ca te lămurești imediat ce și cum face. 🙂

• Like 1
  • Oras:București
Postat
Acum 12 ore, Doprea a spus:

Ahaha bine de știut,  zona nu o recomandă oricum

zona este ok.. chiar curata și liniștită sunt de aici...nu este zona Sălaj ( la ,,turci,,) ..)))) ci zona unde este construita acum noua cu cartiere și blocuri ... doar ca nu știu cum este la ea dacă a fost cineva ..... pot spune ca este ,,vecina,, :))

• Oras:bucuresti
Postat

WOW in sfarsit am gasit satisfactie! D arata super, locatia este foarte curata si primitoare (cladire noua, parcare), iar serviciile sunt top asa cum am stabilit in prealabil. Abia astept sa imi fac timp sa o mai vizitez. D = dulce, este exact genul meu. Am trait foarte multi ani afara iar fetele pe care le-am vizitat in Buc in vreo 3-4luni ofera experiente nesatisfacatoare pe toate planurile - prezentare (in tricou si colanti ??) servicii (in graba), converastie (lipsa), ca sa nu mai mentionez de eticheta. Intr-un cuvant "te roaga" sa nu le mai vizitezi.

Postat
Acum 19 ore, nicholas1892 a spus:

WOW in sfarsit am gasit satisfactie! D arata super, locatia este foarte curata si primitoare (cladire noua, parcare), iar serviciile sunt top asa cum am stabilit in prealabil. Abia astept sa imi fac timp sa o mai vizitez. D = dulce, este exact genul meu. Am trait foarte multi ani afara iar fetele pe care le-am vizitat in Buc in vreo 3-4luni ofera experiente nesatisfacatoare pe toate planurile - prezentare (in tricou si colanti ??) servicii (in graba), converastie (lipsa), ca sa nu mai mentionez de eticheta. Intr-un cuvant "te roaga" sa nu le mai vizitezi.

Pe scurt..PAS

/)):))

Postat
1 hour ago, Rapid192393 said:

Pe scurt..PAS

/)):))

Scuze, abia mi-am facut cont aici si am vrut sa ii las lui Diana recenzie, dar nu stiu cum se procedeaza :))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...