Selena666 Reputație: 118 Postat Octombrie 12 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Octombrie 12 Bună dragilor, numele meu este Selena 😘De astăzi mă găsiți în orașul vostru pentru câteva zile 😘 Programările se fac pe WhatsApp si confirmarea cu 30 de minute înainte de întâlnire! Vă rog să îmi lăsați Mesaj, până la ce oră vă pot răspunde, ( să nu fie un deranj sau un discomfort 🤷🤦 ) 💖Servicii 💖 🍭oral protejat /neprotejat în funcție de igienă ( rog igienă, epilat,) 🛁Fiecare are acces la duș 🤭Normal doar protejat ( va rog sa nu mai insistați cu normal neprotejat) 🧖🏻Masaj de relaxare 🫠Diferite poziții 😏 Între sâni 🫣69 ( accept: anilingus și cunnilingus) 🙂↔️Finalizare corporală 😘Sărutări corporale 🤗Mângâieri ❗️❗️❗️❗️❗️Nu fac Anal, Nu primesc Mărimi Mari sau cu Accesorii ❗️❗️❗️ 💖Cadou (care se oferă la început) 💖 💰200 ( 30min ) 💰350( 60min ) 💖SERVICII EXTRA 💖 🤤Finalizarea orală 100 lei 💋FK 100 lei 🚿Duş împreună 50 lei 🏡 Locație: strada Alexandru Vaida Voievod nr 59 Sc c3 ( cred ca in Gheorgheni, daca nu e asa, va rog sa-mi spune ți, nu cunosc zonele) 💋Vreau sa specific ca am și colega @Giulia17(camere separate) intrăm amândouă pe cameră dar nu facem show ( prețul este dublu) 2 Link spre comentariu
Selena666 Reputație: 118 Postat Octombrie 12 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 12 Vă las mai jos recenziile orașelor în care am activat: Link spre comentariu
Selena666 Reputație: 118 Postat Octombrie 12 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 12 💖Disponibilă de la 17:00 până la 00:00! pupici 💖 💖Programările se fac pe wapp, confirmare cu 30 de minute înainte! Pupici 💖 Link spre comentariu
bulanrobert Reputație: -4 Postat Octombrie 12 Oras:Deva Oras:Deva Partajează Postat Octombrie 12 2 hours ago, Selena666 said: 💖Disponibilă de la 17:00 până la 00:00! pupici 💖 💖Programările se fac pe wapp, confirmare cu 30 de minute înainte! Pupici 💖 Hey, sesiuni de footfetish accepți? 1 Link spre comentariu
Selena666 Reputație: 118 Postat Octombrie 13 Oras:Bacau Oras:Bacau Autor Partajează Postat Octombrie 13 💖Bună dragii mei 💖 🕰️Disponibilă de la 14:00 la 01:00🕰️ 📲Programările se fac pe wapp, conformare cu 30 de minute înainte ⏳Specificați în ce interval de timp vă pot răspunde la mesaj ⌛️ 🏡Locația: strada Alexandru Vaida Voievod nr 59, scara C3🏡 ULTIMA ZI! Link spre comentariu
tzepis Reputație: 207 Postat Octombrie 14 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Partajează Postat Octombrie 14 Toate bune si frumoase, dar nu stiu ce sa zic de extra-urile alea cam piperate. ... mai nou FK extra a ajuns 100 de lei ? deja piata o ia razna. hai ca 50 mai era cum era, dar 100 ... nu stiu ce sa zic 1 Link spre comentariu
reddog Reputație: 164 Postat Octombrie 14 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 14 1 oră în urmă, tzepis a spus: Toate bune si frumoase, dar nu stiu ce sa zic de extra-urile alea cam piperate. ... mai nou FK extra a ajuns 100 de lei ? deja piata o ia razna. hai ca 50 mai era cum era, dar 100 ... nu stiu ce sa zic Urmeaza raspunsul pe interactiune 50 lei. 1 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2683 Postat Octombrie 14 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Octombrie 14 Acum 7 minute, reddog a spus: Urmeaza raspunsul pe interactiune 50 lei. Cei mai vechi poate își aduc aminte de o doamna ce activa în Grigorescu în zona Scolii Generale ... și care cerea extra taxa 10 lei pentru dusul făcut la locația ei. 🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum