Sari la conținut

Eva 0760545726

Eva11

Postări Recomandate

Postat

Hello. 

Am fost si eu o ora la ea. O fata cu rabdare, zambitoare, caterincoasa, o duce capul. 

Eu, cel putin, m am inteles cu ea, nu am avut nici o problema

Ca si aspect, e pe gustul meu, imi place tenul bronzat, tatuajele, imi place ca zambeste mult si stie de gluma, chiar voia sa isi faca treaba bine. Simti cand esti grabit, nu era cazul cu ea.

Erau sa ne vada si cei din blocul vecin pe balcon, poate ar merge o caterinca acolo, cu o masca de ski, ceva, spectacol pentru vecini, le dam idei. 😛

ps: am un cont mai vechi, de cand era Alinuta la maternitate, cu 226 la sfarsit avea numarul, parca, dar nu imi mai tin minte nici parola, nici mailul.

Have fun, guys.

Si sper sa ma mai vad cu ea la o distractie, fara batai de cap. 

• Like 1
  • Inimioara 2
  • Oras:Suceava
Postat
Acum 2 ore, endarun2 a spus:

Hello. 

Am fost si eu o ora la ea. O fata cu rabdare, zambitoare, caterincoasa, o duce capul. 

Eu, cel putin, m am inteles cu ea, nu am avut nici o problema

Ca si aspect, e pe gustul meu, imi place tenul bronzat, tatuajele, imi place ca zambeste mult si stie de gluma, chiar voia sa isi faca treaba bine. Simti cand esti grabit, nu era cazul cu ea.

Erau sa ne vada si cei din blocul vecin pe balcon, poate ar merge o caterinca acolo, cu o masca de ski, ceva, spectacol pentru vecini, le dam idei. 😛

ps: am un cont mai vechi, de cand era Alinuta la maternitate, cu 226 la sfarsit avea numarul, parca, dar nu imi mai tin minte nici parola, nici mailul.

Have fun, guys.

Si sper sa ma mai vad cu ea la o distractie, fara batai de cap. 

Ma bucur ca te-ai simtit bine in compania mea ❤️❤️ Si te astept si data viitoare ! Multumesc pentru review ! ❤️

• Like 1
Postat

Hey 👋🏿 . O sa ma gasiti in Iasi in zona Palas in seara aceasta pentru cei ce inca vor sa ajunga la mine sau maine cel tarziu pana in ora 16:30. Ultima programare fiind la 16:00 . Maine incep programul de dimineata la 10 . Multumesc ! 

• Like 1

Postat
On 10/16/2024 at 11:21 PM, Eva11 said:

Nu iti e rusine sa minti cu atat de multa usurinta ?! In primul rand ai avut 20 de min numai de oral facut ... dupa 20 de min ti-am spus ca nu ai numai oral intr-o jumatate de ora ai si handjob si sex optional . 
Ai stat 30 de minute pe ceas la mine !!
Daca tu ai o problema cu prezervativele si iti moare pula nu e vina nimanui dragul meu . Dute si ia-ti pastile daca esti impotent de la varsta asta . Ai platit initial 400 de lei si ti-am dat 100 de lei inapoi pentru ca te-ai ridicat cu pretentii dupa 30 de min ca tu ai platit mai mult sa stai mai mult ! Asta ai uitat sa mentionezi ? Ti i-am dat inapoi pentru ca ti-am explicat clar daca imi spuneai de la bun inceput ca tu vrei numai oral nu te luam nici daca ma plateai 1000 de lei ca idee ! Sunteti niste frustrati de viata ! Aveti tupeu mult in voi dar numai in scris ! Fata in fata sunteti catelusi si ma lingeti in pizda ! Mancar-ai slobozu si toate futaiele de le-am tras eu sa fie la tine in gura !  Eu ti-am zis sa pleci ca pentru 100 de lei in plus numai stateam eu cu tine !  

@cleopatra01 e clona Azai. De ce a scapat nebanata aici, cu limbajul asta?:)

A revenit pe Bucuresti: https://nimfomane.com/forum/topic/230351-aza-luxury-rebrand-fosta-eva-scandalagioaca-0760545726/

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...