leonidassss1 Reputație: 20 Postat Octombrie 13 Telefon: 0787774643 Oras:Brașov Telefon: 0787774643 Oras:Brașov Partajează Postat Octombrie 13 Ca spun ca fac anumite servicii si nu fac 🤦😁 Oral deep de exemplu. Prea puține fete cred ca stiu ce înseamnă de fapt in adevăratul sens al cuvântului 😊 Link spre comentariu
JamesHunt Reputație: 27 Postat Octombrie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Octombrie 13 Pai e simplu : la fel cum e și cu analul. Dacă ești cât un ruj, e deep. Dacă ești mediu sau peste, atunci nu se poate deep. Și ca să răspund și la întrebare: nu îmi place când vad 69 extra, poze cu mult Photoshop, variație de tarife de la un oraș la altul, descrieri elogioase cu epitete de genu "slim" și în poze curge slana de pe ea. Totodată e supărător cand mergi la un pom laudat și e total diferit ce așteptările tale, mai ales pe threesome. Sunt pățit cu niște dudui de la capitală. 1 Link spre comentariu
Caluu Reputație: -9 Postat Octombrie 14 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 14 Nu-mi place 🐟care mă filmează după ușă ,sunt curios ce o face cu filmarea face laba sau ce ? 1 1 Link spre comentariu
Iepurila84 Reputație: 77 Postat Octombrie 14 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Octombrie 14 Nu-mi place când ora are 40 de min sau jumătatea de ora 15-20 de min 1 Link spre comentariu
maxibogger89 Reputație: 77 Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 Nu îmi place când sunt figurante și trec unele servicii în listă iar când ajungi la ele îți spun că de fapt sunt extra și vor să te stoarcă de bani. 1 Link spre comentariu
ottooo Reputație: 83 Postat Noiembrie 1 Oras:Brașov Oras:Brașov Partajează Postat Noiembrie 1 La 13.10.2024 la 23:16, JamesHunt a spus: Pai e simplu : la fel cum e și cu analul. Dacă ești cât un ruj, e deep. Dacă ești mediu sau peste, atunci nu se poate deep. Și ca să răspund și la întrebare: nu îmi place când vad 69 extra, poze cu mult Photoshop, variație de tarife de la un oraș la altul, descrieri elogioase cu epitete de genu "slim" și în poze curge slana de pe ea. Totodată e supărător cand mergi la un pom laudat și e total diferit ce așteptările tale, mai ales pe threesome. Sunt pățit cu niște dudui de la capitală. Schimbările de tarife de la un oraș la altul din părerea mea sunt de înțeles din cauza prețurilor la apartamente. La București poate e mai scump chiria decât aici (este doar un exemplu), nu știu cât e chiria acolo Link spre comentariu
raideru Reputație: 275 Postat Noiembrie 4 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 4 Nu imi place cand nu fac si ele dus de fata cu clientul, sau intre numere. Asta nu imi inspira incredere in igiena lor si ma face sa plec Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum