LauraXx Reputație: 440 Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Buna!!! Ma numesc Laura si ma gândesc sa ajung la voi in oras la sf saptamanii, asta in functie de cum gasesc si o locatie buna. ❤️🥹 Ce ziceti ? 😝 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 14 Partajează Postat Octombrie 14 Interesant. Dar poate ne dai mai multe detalii… Link spre comentariu
Membru Premium aibelito Reputație: 3413 Postat Octombrie 14 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Octombrie 14 4 bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Octombrie 14 Autor Partajează Postat Octombrie 14 1 oră în urmă, duhovnicul a spus: Interesant. Dar poate ne dai mai multe detalii… Buna, buna! Numele meu este Laura,am 20 de ani, 52kg 1.61 inaltime. Sunt o fata tanara, joviala, eleganta. Provocatoare, deschisa la fantezii. Sunt o persoana bine educata, discreta, ingrijita cu o igiena impecabila!🙈 Preturi: ❌200 (jumătate de ora) ❌ ❌400 ora❌ Servicii incluse: Masaj de Relaxare(doar la 1h) ❤Oral protejat sau neprotejat in functie de igiena( fara pete, bubite sau mirosuri)‼️ Oral adanc in functie de marime/nefortat ♥️Normal(doar protejat) ♥️69 ♥️Accept cunni/anni ♥️Sărutări corporale ♥️Diferite poziții ❤Atingeri ❤Finalizare corporala ❤footfetish ♥️Accept și diferite fantezii în limita bunului simt Detin locatie curata, cu baie dotata cu prosoape curate pentru fiecare musafir, geluri de dus, apa si sucul sunt din partea casei ✖Nu accept persoane în stare de ebrietate sau cu diferite accesorii ✖Nu practic anal/CIF, CIM ●Nu am un program fix voi anunta disponibilitatea mea in fiecare zi● Link spre comentariu
petrovky Reputație: 10 Postat Octombrie 15 Partajează Postat Octombrie 15 Ai gasit locatie? Cand ajungi in Brasov? Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Octombrie 15 Autor Partajează Postat Octombrie 15 Buna! Am gasit o locatie 📍Str. Ioan Popasu 23 ❤️Maine in jur de ora 12 ajung in oras! Va pup si sper sa aveti o zi frumoasa!🫶🏼🥰🙋♀️ Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Octombrie 16 Autor Partajează Postat Octombrie 16 Am ajuns in oras! Pt programari astept mesaj pe wapp. ❤️🫶🏼 Doar pentru 2 zile🥹 📍 VALCOM RESIDENCE Zi frumoasa! 🥰 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Octombrie 16 Autor Partajează Postat Octombrie 16 5 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Octombrie 17 Autor Partajează Postat Octombrie 17 DISPONIBILA‼️ ⏰ 22:00 🔥🔥🔥 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Octombrie 20 Autor Partajează Postat Octombrie 20 Buna tuturor!!! Maine am sa ajung in oras pt 3-4 zile ❤️ Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Octombrie 21 Autor Partajează Postat Octombrie 21 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 📍 VALCOM RESIDENCE Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Octombrie 22 Autor Partajează Postat Octombrie 22 DISPONIBILA‼️ ⏰23:00🔥🔥🔥 Link spre comentariu
harapalb6 Reputație: -93 Postat Octombrie 22 Oras:pajiste Oras:pajiste Partajează Postat Octombrie 22 FK oferi? 1 Link spre comentariu
LauraXx Reputație: 440 Postat Octombrie 22 Autor Partajează Postat Octombrie 22 Ultima zi🥹❤️ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum