Jesssy Reputație: 344 Postat Octombrie 15 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 15 Bună 🤍🤍 mă numesc Jesssyy să vin la voi în vizită ? Ce ziceți ? 1
Iulyan20 Reputație: 3505 Postat Octombrie 15 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Octombrie 15 Acum 3 minute, Jesssy a spus: Bună 🤍🤍 mă numesc Jesssyy să vin la voi în vizită ? Ce ziceți ? Bună! Ce să zicem ești binevenită,dar ceva despre tine,ceea ce faci și ce nu faci ne spui și nouă?♥️
Iulyan20 Reputație: 3505 Postat Octombrie 15 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Octombrie 15 Acesta este profilul pe București,dacă doriți să vă orientați. Poate ne mai spui și tu câte ceva. 1
craioveanul77 Reputație: 30 Postat Octombrie 15 Postat Octombrie 15 Acum 6 ore, Jesssy a spus: Bună 🤍🤍 mă numesc Jesssyy să vin la voi în vizită ? Ce ziceți ? nu 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15 Postat Octombrie 15 Acum 6 ore, Jesssy a spus: Bună 🤍🤍 mă numesc Jesssyy să vin la voi în vizită ? Ce ziceți ? venit, cred că ai un corp frumos. dar dacă ești un calculator, mai bine nu vii aici în Kraiova, suntem oameni speciali. daca scazi pretul cred ca vei primi o bucata de tort
bobyta20 Reputație: 5 Postat Octombrie 15 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Octombrie 15 Hai, cand ajungi? 1
Jesssy Reputație: 344 Postat Octombrie 15 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 15 Acum 6 ore, bobyta20 a spus: Hai, cand ajungi? Curând ❤️❤️❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum