Sari la conținut

Trans shemale 0737606077

Planck

Postări Recomandate

• Oras:Pitești
Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trans-shemale-confirm-pozele/2556i4581i797685e3f6e8019g1h1273.htmlî

Ieri, find cu diverse treburi in Pitești am fost setat și pe sex anal. Știind că Maria Dulce nu e pe zonă iar alte fete la care să merg la sigur pentru ceva de calitate nu mai știu în oraș m-am hotărât să încerc această trans. Luat legătura ușor, obținut locația pe telefon, ajuns undeva in Popa Șapcă. Deoarece sezonul cald nu mai e la modă echipamentul la primire nu a fost prea sexy, totuși rochița de plajă a fost destul de feminină. Siliconată, înalta, pe la 1,80, kilograme pe la 80 și  ceva și un cur cam lat. La față feminină, aduce mult cu pozele, dar prea mult fard. După scurte amabilități și diverse discuții am trecut în dormitor pentru a rezolva 1 finalizare.  Are niste silicoane frumușele, cu sfârcuri la țâțe cam micuțe dar bune de ronțăit. După asta a trecut la un oral cu prezervativ unde a reușit să dezvolte ridicarea utilajului din dotarea mea. Pasul următor cu sex anal pe stil capră unde curul ei primitor a absorbit scula mea, chiar dacă nu o am prea micuță. Nu am schimbat deoarece mă puteam apuca de buci și să dau la greu lovituri de tun 😁. Finalizat glorios în prezervativ, șters cu șervețele umede, ignorat total podoaba dintre picioarele ei, schimba 2 vorbe 3 cuvinte și plecat la treburile mele.

Concluzia, în afara de oral protejat, răcită, durere in gât, bla-bla, a fost o experiență rezonabilă, în sexul anal nu contează ce fel de cur e. 🫣 Posibil să mai vizitez și la alte ocazii.

200/finalizare.

• Oras:Bucuresti
Postat
La 03.12.2024 la 15:07, Planck a spus:

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trans-shemale-confirmare-whatsapp/2600igd13i737i6d2g673h1564hiiifh.html

Vizitat din nou, nu e chiar categoria super dar e ok și se încadrează la limită la de revenit. Poate data viitoare va fi mai bine. 

O recomanzi ca parte activa sau pasiva? Poti da detalii? 😊

Postat
Acum 6 ore, zabielo a spus:

O recomanzi ca parte activa sau pasiva? Poti da detalii? 😊

Doar pasivă, activa nu a mai reușit, și-a dat drumul înainte de a încerca ceva.

Postat

Wow, pai de ce si-a dat drumu asa repede?! 😳 i-ai facut muia bine? A ejaculat mult? Se merita? 😊

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...