Sari la conținut

Larisa masaj și sex - 0759836970

Postări Recomandate

• Oras:Oradea / Odorhei
Postat

Bună știe cineva ceva ? Ați fost la ea este pe publi dar pozele de acolo nu mă încântă pare fake !? Am vb cu ea pe WhatsApp dar nu a confirmat decât tarifele 250/H masaj doar,sau 500/H împreună cu sex ! Cam piperată sincer dacă pozele sunt reale merită dar ….? Nu știu 

• cleopatra01 a schimbat titlul în Larisa masaj și sex - 0759836970
  • Oras:Undeva departe
Postat

Văzusem si eu anuntul si am întrebat de preturi. Aceleasi pe care le ai menționat si tu mai sus, dar n am vizitat o ca mentionase si ceva ca ofera clipuri cu partener, daca nu ma insel. Si nu voiam sa dau si de domni prin apartament. Nu mai tin minte ce poze avea ca nu mai găsesc anuntul, dar majoritatea de pe Miercurea Ciuc umbla cu poze fake. Doar cateva fete sunt cu poze reale. Si da, prețurile sunt exagerate, s a ajuns pe Ciuc 500 sau 600 lei pt o ora cu oral si normal, fara alte servicii. Sunt unele fete care cer mai puțin si isi fac treaba bine de banii aia, dar sa ceri 500 sau 600 de lei si sa faci prestezi niste servicii submediocre, mi se pare de cacat sincer. 

• Like 1
Postat

De când am întrebat-o de poze pt confirmare nici un răspuns pare fake gagicuța 😅

• Oras:Miercurea Ciuc
  • Oras:Miercurea Ciuc
Postat

Care dintre fetele actuali merita vizitați ? Ceva recomandare aveti?

Postat
Acum 14 ore, Ickoficko a spus:

Care dintre fetele actuali merita vizitați ? Ceva recomandare aveti?

Celine are poze reale si din ce am văzut pe forum are și recenzii bune. Urmează sa o vizitez si eu curand, doar sa mai prind niste bani =)) mai merita sa mergi la Ianna cand ajunge prin oras si mai are o colega blonda, Mira parca. Ambele au servicii bune, pe ele le am vizitat si chiar merita, colega cealaltă face si anal din cate stiu. 

• Oras:Miercurea-Ciuc
  • Oras:Miercurea-Ciuc
Postat
La 16.10.2024 la 12:00, LeaveU a spus:

Celine are poze reale si din ce am văzut pe forum are și recenzii bune. Urmează sa o vizitez si eu curand, doar sa mai prind niste bani =)) mai merita sa mergi la Ianna cand ajunge prin oras si mai are o colega blonda, Mira parca. Ambele au servicii bune, pe ele le am vizitat si chiar merita, colega cealaltă face si anal din cate stiu. 

Pe Celine am vrut să o vizitez și eu, dar am dat nas în nas cu ea și cu domnul ei pe lângă Wrap Foods by Chicken's, deci mi-a luat cheful de a o vizita. Iar pe Ianna, de fiecare dată când a fost ea la noi în oraș, nu am fost eu și nu am prins-o. Aștept să revină în oraș, că acum sunt mai liber și eu, poate reușesc să o prind.

Postat
La 20.10.2024 la 17:27, EuEu112 a spus:

Pe Celine am vrut să o vizitez și eu, dar am dat nas în nas cu ea și cu domnul ei pe lângă Wrap Foods by Chicken's, deci mi-a luat cheful de a o vizita. Iar pe Ianna, de fiecare dată când a fost ea la noi în oraș, nu am fost eu și nu am prins-o. Aștept să revină în oraș, că acum sunt mai liber și eu, poate reușesc să o prind.

Vezi ca e Ianna in oraș de câteva zile. Si e venita si colega ei. Cred ca trec si eu sa mai fac o vizita. 

De Celine nu stiam ca are domn, mersi de atenționare. 

• Oras:Miercurea ciuc
  • Oras:Miercurea ciuc
Postat
La 20.10.2024 la 17:27, EuEu112 a spus:

Poți să mergi liniştit. După părerea mea, e cea mai frumoasă şi cea mai bună din Ciuc. Păcat că vine mai rar şi stă puțin. Am fost la ea de multe ori. Stă singură. Nu ştiu cu cine ai văzut, dar are şi uşile deschise la camere. Ultima oară când a fost aici avea o colegă cu ea. Chiar am vorbit cu ea despre această recenzie si mi-a zis că nu ştie despre ce este vorba, că ea nu umblă cu nimeni.  Nr 1 din toate punctele de vedere. Ianna şi ea e bună. Cred că aceste două merită vizitate. Au şi pozele reale

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...