nuenici78 Reputație: 11 Postat Februarie 21 Oras:Resita Oras:Resita Postat Februarie 21 Tocmai ce am ieșit de la Adriana. Nu o sa descriu acțiunea cum s a desfășurat. Vreau doar sa spun despre Adriana ca este o fata cu mult bun-simț și de o jovialitate ieșită din comun. De fiecare data m-am simtit extraordinar și am revenit de fiecare data cu placere. Despre aspectul fizic ce sa mai zic este super, arata foarte bine iar în pat se mișcă super. Nu comentează la poziți sta cum ii ceri (asta bănuiesc în limita bunului simt). Acum ce sa zic a venit într-o perioada cam nasoala și cred ca și zona o dezavantajează puțin. Am înțeles ca o sa stea pana pe marți și după va pleca și nu știe când vă reveni. Sa speram cât mai curând. Sper ca să își faca un număr cât mai mare de clienți, pentru ca merita și astfel să stea cât mai mult pe la noi. 3
Leftereanu Reputație: 550 Postat Februarie 21 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Februarie 21 1 oră în urmă, NipSpawNK a spus: In maxim 3-5 cuvinte care credeti ca este cel mai mare avantaj al Adrianei si pentru care ar merita vizitata? Sunt foarte curios de raspunsurile din partea: @nuenici78 @Leftereanu @Beticul Dacă tot vrei un răspuns despre Adriana eu cred că este normal să-ți răspund pe topicul ei. E greu să o caracterizez în câteva cuvinte, dar cred că principalele avantaje sunt: caracter, punctualitate, frumusețe, comunicare, răbdare (nu contează ordinea). 1
nuenici78 Reputație: 11 Postat Iulie 6 Oras:Resita Oras:Resita Postat Iulie 6 La 16.06.2025 la 13:48, animals a spus: Mai știți ceva de Adriana? Am văzut ca de luni revine în Lugoj. Pe la noi cine știe când....?🙄
Leftereanu Reputație: 550 Postat Iulie 7 Oras:Resita Disponibila Oras:Resita Disponibila Postat Iulie 7 Acum 14 ore, nuenici78 a spus: Am văzut ca de luni revine în Lugoj. Pe la noi cine știe când....?🙄 Eu tot încerc să o conving să mai treacă pe la Reșița. O să încerc în continuare. Pe căldurile astea parcă nu vreau să fac un drum de Lugoj 🤣
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum