ketomanu1984 Reputație: 16 Postat Octombrie 17 Oras:ARAD Oras:ARAD Postat Octombrie 17 Aveți informații despre acest anunț: Practic masaj de relaxare și reflexoterapie, cer și ofer seriozitate, un mediu primitor și curat. Peste două săptămâni mă întorc în țară și aș merge la in mesaj. Sau poate îmi recomandați ceva de calitate. Mulțumesc anticipat !!!
1Unknown Reputație: 0 Postat Octombrie 17 Oras:Necunoscut Oras:Necunoscut Postat Octombrie 17 Acum 4 ore, ketomanu1984 a spus: Aveți informații despre acest anunț: Practic masaj de relaxare și reflexoterapie, cer și ofer seriozitate, un mediu primitor și curat. Peste două săptămâni mă întorc în țară și aș merge la in mesaj. Sau poate îmi recomandați ceva de calitate. Mulțumesc anticipat !!! Am încercat să o contactez dar nu a răspuns ☹️Mai sunt câteva variante 😏...vezi celelalte postări din secțiunea masaje sau Olx/Publi24
dragutelu Reputație: 47 Postat Octombrie 17 Oras:arad Oras:arad Postat Octombrie 17 07407617530740761753 Sunăa nr ăsta, Violeta....se numeste, iti face un masaj de nici n-ai visat așa ceva. Recomand 100%
ketomanu1984 Reputație: 16 Postat Octombrie 18 Oras:ARAD Oras:ARAD Autor Postat Octombrie 18 Am sunat acum dimineața și mi-a spus că este 80 lei 50 de minute, masaj de relaxare și reflexoterapie. Am întrebat dacă este cu finalizare și mi-a spus că nu este. Dacă a fost careva și poate să ne spună cum este masajul !!!🤷
ketomanu1984 Reputație: 16 Postat Octombrie 18 Oras:ARAD Oras:ARAD Autor Postat Octombrie 18 Acum 14 ore, dragutelu a spus: 07407617530740761753 Sunăa nr ăsta, Violeta....se numeste, iti face un masaj de nici n-ai visat așa ceva. Recomand 100% Da mulțumesc frumos pentru recomandare
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum