Sari la conținut

💋Miki💋0766830393❤

miki20

Postări Recomandate

Postat

Zilele trecute am avut si eu deosebita placere sa o vizitez pe aceasta domnisoara minunata si ma bucur ca am facut asta. Este frumoasa, draguta, prietenoasa, cu o igienă Impecabila si cu un GFE absolut superb, cel mai bun pe care l-am intalnit de pana acum, nu m-as fi asteptat sa fie chiar asa de bine, dar ma bucur ca a fost. Cat despre restul acțiuni, a fost absolut totul peste așteptările mele si o recomand oricând! Sper ca o sa mai vina mai des prin Cluj ca a devenit una dintre preferatele mele.🥰

• Inimioara 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Mi-am facut programare si fata nu a mai raspuns la tel., am admirat parcarea din LIDL, ca no, dupa dive trebuie sa astepti. Sper ca o sa aiba parte si ea de cateva programari si sa se uite pe pereti sa vada ce distractiv e. Eu m-am convins, nu o sa mai incerc a doua oara! Spor la altele!

• Telefon: erotyke
  • Oras:Cluj
  • Telefon: erotyke
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 16 ore, maestru_lupu a spus:

Mi-am facut programare si fata nu a mai raspuns la tel., am admirat parcarea din LIDL, ca no, dupa dive trebuie sa astepti. Sper ca o sa aiba parte si ea de cateva programari si sa se uite pe pereti sa vada ce distractiv e. Eu m-am convins, nu o sa mai incerc a doua oara! Spor la altele!

Nu mă așteptam, astăzi mi-a citit mesajele pe whatsapp dar nici măcar un răspuns. La apel a dat ocupat ....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...