Grandcanyon1 Reputație: 3 Postat Duminică la 05:43 Oras:Târgu Mureș Oras:Târgu Mureș Postat Duminică la 05:43 Bună ziua mă țin de ceva timp să las și eu o recenzie pentru Luiza.Modul de contact WhatsApp am cerut ceva detalii bine înțeles ca mi le-a oferit și am făcut programarea la ora 14:00 ajuns la locație înainte cu 10 minute o sun și îmi spune să urc ca nu este nici o problemă.Surpiza când deschide ușa rămân uimit o fată finuță slăbuță,bine proporționată îmbrăcată într-o salopetă neagră de latex care îi venea perfect, salopetă decentă dar perfectă pentru ea.Sani mari care se vedea forma lor perfect prin salopetă . O fată cu mult bun simț , răbdare cu o sinceritate rar întâlnită.Am povestit puțin cu ea și mi-am dat seama ca este o persoană foarte inteligentă. Cu toate ca sunt începător ea a avut destulă răbdare să îmi explice cum stă treaba și cum pot să îmi testez organismul la cote maxime.Are o privire și niște ochii perfecți din punctul meu de vedere. Locație perfectă ai unde parca, găsești foarte repede locația nu este prea complicat. De revenit sigur da! O recomand cu toată încrederea☺️ Ca și nota 10 o atitudine de milioane ceea ce rar întâlnești😒 Este și dura și foarte tăioasă dacă ești insistent pe alte servicii decât cele care ți le specifică la telefon ☺️ În rest totul perfect RECOMAND😊 1
Theodor1209 Reputație: -3 Postat Marți la 15:20 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Marți la 15:20 La 02.02.2025 la 7:43, Grandcanyon1 a spus: Bună ziua mă țin de ceva timp să las și eu o recenzie pentru Luiza.Modul de contact WhatsApp am cerut ceva detalii bine înțeles ca mi le-a oferit și am făcut programarea la ora 14:00 ajuns la locație înainte cu 10 minute o sun și îmi spune să urc ca nu este nici o problemă.Surpiza când deschide ușa rămân uimit o fată finuță slăbuță,bine proporționată îmbrăcată într-o salopetă neagră de latex care îi venea perfect, salopetă decentă dar perfectă pentru ea.Sani mari care se vedea forma lor perfect prin salopetă . O fată cu mult bun simț , răbdare cu o sinceritate rar întâlnită.Am povestit puțin cu ea și mi-am dat seama ca este o persoană foarte inteligentă. Cu toate ca sunt începător ea a avut destulă răbdare să îmi explice cum stă treaba și cum pot să îmi testez organismul la cote maxime.Are o privire și niște ochii perfecți din punctul meu de vedere. Locație perfectă ai unde parca, găsești foarte repede locația nu este prea complicat. De revenit sigur da! O recomand cu toată încrederea☺️ Ca și nota 10 o atitudine de milioane ceea ce rar întâlnești😒 Este și dura și foarte tăioasă dacă ești insistent pe alte servicii decât cele care ți le specifică la telefon ☺️ În rest totul perfect RECOMAND😊 Total de acord cu tine .Luiza chiar este o persoană cu foarte mult bun simț👌 Si da chiar este dură și radicală când este vorba de “ negocieri sau alte chestii de genul “
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum