Sari la conținut

❌Luiza❌Minion ‪ 0734678536‬💎

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Târgu Mureș
  • Oras:Târgu Mureș
Postat

Bună ziua mă țin de ceva timp să las și eu o recenzie pentru Luiza.Modul de contact WhatsApp am cerut ceva detalii bine înțeles ca mi le-a oferit și am făcut programarea la ora 14:00 ajuns la locație înainte cu 10 minute o sun și îmi spune să urc ca nu este nici o problemă.Surpiza când deschide ușa rămân uimit o fată finuță slăbuță,bine proporționată îmbrăcată într-o salopetă neagră de latex care îi venea perfect, salopetă decentă dar perfectă pentru ea.Sani mari care se vedea forma lor perfect prin salopetă . O fată cu mult bun simț , răbdare cu o sinceritate rar întâlnită.Am povestit puțin cu ea și mi-am dat seama ca este o persoană foarte inteligentă.

Cu toate ca sunt începător ea a avut destulă răbdare să îmi explice cum stă treaba și cum pot să îmi testez organismul la cote maxime.Are o privire și niște ochii perfecți din punctul meu de vedere.

Locație perfectă ai unde parca, găsești foarte repede locația nu este prea complicat.

De revenit sigur da!

O recomand cu toată încrederea☺️

Ca și nota 10 o atitudine de milioane ceea ce rar întâlnești😒

Este și dura și foarte tăioasă dacă ești insistent pe alte servicii decât cele care ți le specifică la telefon ☺️

În rest totul perfect RECOMAND😊

• Inimioara 1

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
La 02.02.2025 la 7:43, Grandcanyon1 a spus:

Bună ziua mă țin de ceva timp să las și eu o recenzie pentru Luiza.Modul de contact WhatsApp am cerut ceva detalii bine înțeles ca mi le-a oferit și am făcut programarea la ora 14:00 ajuns la locație înainte cu 10 minute o sun și îmi spune să urc ca nu este nici o problemă.Surpiza când deschide ușa rămân uimit o fată finuță slăbuță,bine proporționată îmbrăcată într-o salopetă neagră de latex care îi venea perfect, salopetă decentă dar perfectă pentru ea.Sani mari care se vedea forma lor perfect prin salopetă . O fată cu mult bun simț , răbdare cu o sinceritate rar întâlnită.Am povestit puțin cu ea și mi-am dat seama ca este o persoană foarte inteligentă.

Cu toate ca sunt începător ea a avut destulă răbdare să îmi explice cum stă treaba și cum pot să îmi testez organismul la cote maxime.Are o privire și niște ochii perfecți din punctul meu de vedere.

Locație perfectă ai unde parca, găsești foarte repede locația nu este prea complicat.

De revenit sigur da!

O recomand cu toată încrederea☺️

Ca și nota 10 o atitudine de milioane ceea ce rar întâlnești😒

Este și dura și foarte tăioasă dacă ești insistent pe alte servicii decât cele care ți le specifică la telefon ☺️

În rest totul perfect RECOMAND😊

Total de acord cu tine .Luiza chiar este o persoană cu foarte mult bun simț👌

Si da chiar este dură și radicală când este vorba de “ negocieri sau alte chestii de genul “ 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...