Sari la conținut

0750156256 Obosită rău 😂

Postări Recomandate

• Oras:Nădlac
  • Oras:Nădlac
Postat

Am sunat pe domnișoara sa o întreb frumos ce servicii oferă, la ce bănuți are pretenții, și ce să vezi! Domnișoara spune, 200 finalizarea, 400 ora cu două finalizări, masaj de relaxare, de oral na spus dacă e cu s-au fără prezervativ. O întreb frumos cum o pot găsi (beat nu sunt, drogat, nu obișnuiesc de fel) îmi spune că o găsesc pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Bun, o întreb la ce bloc, și îmi închide telefonul .

Spuneți voi, ce e de făcut cu asemenea fete?

• Oras:Undercity
  • Oras:Undercity
Postat
7 minutes ago, milika said:

Am sunat pe domnișoara sa o întreb frumos ce servicii oferă, la ce bănuți are pretenții, și ce să vezi! Domnișoara spune, 200 finalizarea, 400 ora cu două finalizări, masaj de relaxare, de oral na spus dacă e cu s-au fără prezervativ. O întreb frumos cum o pot găsi (beat nu sunt, drogat, nu obișnuiesc de fel) îmi spune că o găsesc pe bulevardul Nicolae Bălcescu. Bun, o întreb la ce bloc, și îmi închide telefonul .

Spuneți voi, ce e de făcut cu asemenea fete?

Daca te uitai un pic, vedeai ca pe numarul ala de telon sunt 5 anunturi, cu poze diferite in toate, nume diferite si pline de sticky-uri cu "poze reale" , " nu mai furati pozele" . Astea sunt "tignale" pe care noi astia vechi le recunoastem si ignoram anunturile de acest fel.

Clar are poze furate si clar nu merita vizitata. Mai mult ca sigur are si alte anunturi cu alte numere de telefon cu poze si nume diferite in fiecare. Asta se practica la noi in oras pe publi.

Oricum, iti multumim pentru atentionare, dar cred ca isi va sterge/edita anunturile de acum, folosind alte poze furate si alt numar de telefon si va incerca sa se piarda din nou in multime :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...