Sari la conținut

Sibel 0724908078

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Acum 8 ore, Tomas97 a spus:

Risca și tu 150 lei și juma de ora din viata și fa-i o vizita . Iar după faci și tu o recenzie .

Link spre comentariu
  • Oras:pajiste
La 19.10.2024 la 16:18, Tomas97 a spus:

Măcar contactează fata, afla serviciile, confirma ca este ea și informează comunitatea.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu

Am fost eu in weekend, am comunicat pe Whatsapp, mi sa comunicat urmatoarea informatie:

"Buna dragul meu,serviciile mele sunt : 150 finalizarea ,300 ora , orarul depinde de igiena ,sex doar protejat! Sarutari,masaj,69 diferite pozitii"

Zona Vasile Milea bloc plombă bloc vechi nerenovat interior învechit, avea colegă, probabil am prins în cameră mai nașpa canapea extensibila cu o pătură nici măcar un scaun.

Pozele sunt reale fata înaltă(~1.75m), blondă ~30 de ani frumușică la fața, tatuaje, țațe puțin lasate, fund bombat punct forte.

Zicea că a lucrat mult în Germania si forte puțin în țară. 

ON 7.5 soft atenție la detalii și la vecinii 

NP 7 am incercat mai multe poziții le place mai mult de la spate.

Un masaj între două acțiuni.  45 de minute am stat se simțea că are deja client după mine, măcar nu a răspuns la telefon în timp ce eram acolo.

Halat 300lei/45 minute

De recomndat: numai dacă nu găsiți ceva 

• Like 5
Link spre comentariu
Acum 6 ore, vevor a spus:

Am fost eu in weekend, am comunicat pe Whatsapp, mi sa comunicat urmatoarea informatie:

"Buna dragul meu,serviciile mele sunt : 150 finalizarea ,300 ora , orarul depinde de igiena ,sex doar protejat! Sarutari,masaj,69 diferite pozitii"

Zona Vasile Milea bloc plombă bloc vechi nerenovat interior învechit, avea colegă, probabil am prins în cameră mai nașpa canapea extensibila cu o pătură nici măcar un scaun.

Pozele sunt reale fata înaltă(~1.75m), blondă ~30 de ani frumușică la fața, tatuaje, țațe puțin lasate, fund bombat punct forte.

Zicea că a lucrat mult în Germania si forte puțin în țară. 

ON 7.5 soft atenție la detalii și la vecinii 

NP 7 am incercat mai multe poziții le place mai mult de la spate.

Un masaj între două acțiuni.  45 de minute am stat se simțea că are deja client după mine, măcar nu a răspuns la telefon în timp ce eram acolo.

Halat 300lei/45 minute

De recomndat: numai dacă nu găsiți ceva 

Multumesc pentru recenzie. Asa trebuie procedat.

• Minus 1
Link spre comentariu
On 10/22/2024 at 2:45 AM, harapalb6 said:

Măcar contactează fata, afla serviciile, confirma ca este ea și informează comunitatea.

Am intrebat-o daca poate face o scurta confirmare video, si a refuzat. Din cauza asta am zis pas.

Colegul daca a zis ca blocu-i plomba si ce conditii au fost, bine am facut ca nu m-am bagat :))) Risca mare ca si igiena sa fie la fel.

• Minus 1
Link spre comentariu

Pe bune nu am ce sa scriu rau despre femeia asta!! Pentru sufletul meu chiar raspunde asteptarilor . E fooarte draguta, zambitoare cum deschide usa.. La cine ne plac femeile inalte si cu curbe , pentru mine este femeia perfecta .. Și chiar a raspuns din prima pe videoapel .nu mai este în sibiu acum ... îmi este dor de ea :( cincineva știe când se întoarce??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...