Membru Premium Lucifer_Luci Reputație: 200 Postat Octombrie 20, 2024 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Membru Premium Postat Octombrie 20, 2024 Am vazut-o foarte bine ,este colega cu Simona de la HELMAT are topic deschis aici Pozele nu reflecta cu realitatea sa stiti si voi baieti este mai plinuta si neagra sa stiti la ce sa va asteptati . Locatie Valea rosie bloc C7 Nr telefon 0793660301 Topic de unde rezulta ca este de evitat Domnisoara daca tot citesti aici ce se scrie despre tine si sunt convins deoarece iti schimbi nr de telefon imediat ce apare o recenzie despre tine sau colega ta ar fi bine sa iti schimbi comportamentul si sa postezi poze recente nu de acum 1900 toamna sa minti lumea pe fata altfel vei avea de pierdut.
craioveanul77 Reputație: 36 Postat Octombrie 20, 2024 Postat Octombrie 20, 2024 am fost si eu marti , pozele din anuntul pe care le am vazut erau reale chiar cu fața ... arata foarte bn si la fata si la corp sani mari , frumos ... la atitudine nu a fost cea mai ok dar nici de evitat , la servicii nu a comentat nimic a fost ok la pozitii ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum