Sari la conținut

Indisponibila

maya345

Postări Recomandate

• maya345 a schimbat titlul în Indisponibila
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Targu Mures
  • Disponibila
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Targu Mures
  • Disponibila
Postat

Atras de pozele cu țâțele ei am zis ca trebuie sa merg,mai ales ca am fost atras si de pret.

Programarea s-a facut pe wp,mai greu dar am inteles de ce.

Locatia e undeva pe strada transilvaniei,o locatie noua pentru mine si decenta insa pentru fete,pentru ca sunt doua ( este colega cu laura ) nu e ok deloc,avand doar 1 camera.
Probabil si din acest motiv fetele nu vor sta mult.
Totusi am primit prosop curat si uscat si gel de dus barbatesc,apreciez.

Aspect nota 8 pentru mine,fata inalta,sanii mari frumosi,buze faine,inclinata spre bbw,deci nu e pentru fanii slim.

GFE : 10,vorbareata,calda ,primitoare,fara graba,te saruta pe buze + fk,te imbratiseaza,ca o prietena,ca o amanta,e ce trebuie.

ON : 10*,cu prelungiri a trebuit eu sa o opresc ca altfel nu mai prindeam si sex.Nu m-ar fi deranjat sa finalizez oral care apropo nu stiu sau nu am citit daca trebuie platit extra,n-am avut timp de research.

NP : 9 fata e stramta,accepta cam orice pozitii,eu am incercat LOT,misionar si din spate si that was the end.

Ca si minus ar fi pentru mine fumul de tigara,eu fiind nefumator,alte aspecte negative n-am sincer.

De recomandat ? Da

De revenit ? Da

Cadou 150 lei.

• Mersi 1

• Oras:Targu-Mures
  • Oras:Targu-Mures
Postat

Am reusit sa o vizitez pe Maya inainte sa plece. Contactat usor prin wtsap, locatie ok. 

Mie imi place felul acesta de femeie mai corpolenta, deci aspectul ei a fost ok, e prietenoasa, si face un oral protejat f bun. 

Dar cam atat pot sa zic, pentru ca nu am ajuns sa trec la faza urmatoare. Asta si din cauza ei, am vrut sa o opresc dar atunci s-a infipt si mai tare in DT cat a putut si am terminat. Nu m-am suparat, pentru ca s-a simtit foarte bine oralul, are un fel aparte de a se plimba cu limba pe la testicule,  dar imi pare rau ca nu am mai incercat nici o pozitie.

• Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...