davidandr23 Reputație: 3 Postat Octombrie 21, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 21, 2024 Salutare imi recomandati si mie pe cineva? Am 20 ani si chiar nu stiu la cine sa merg pentru ptima data pentru a avea o experienta placuta
Dan2914 Reputație: -43 Postat Octombrie 21, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Octombrie 21, 2024 40 minutes ago, davidandr23 said: Salutare imi recomandati si mie pe cineva? Am 20 ani si chiar nu stiu la cine sa merg pentru ptima data pentru a avea o experienta placuta Încearcă cu mătușa ta. 1
x the impaler Reputație: 9958 Postat Octombrie 21, 2024 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Octombrie 21, 2024 3 hours ago, davidandr23 said: Salutare imi recomandati si mie pe cineva? Am 20 ani si chiar nu stiu la cine sa merg pentru ptima data pentru a avea o experienta placuta Du-te aici Tânără frumoasa Nu foarte tzatzosa Dar politicoasa Si sarguincioasa 😜 Si e doar puțin mai mare decat tine (sper ca n-ai un metru si un pic) 🙈😅 1
1andrei Reputație: 53 Postat Octombrie 24, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Octombrie 24, 2024 Din cate știu este de recomandat si @anabalan. Este un milf cu multa rabdare, experiență si foarte serioasă 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum