Sari la conținut

Threesome (FFM) Buc

Postări Recomandate

Postat

Stiu ca a fost un topic acum 1 sapt chiar pe tema asta dar s-a lasat fara raspunsuri concrete. 

Fetele 'nominalizate' fie nu mai sunt in Buc sau nu mai sunt active.

Mai poate recomanda cineva 2 fete care lucreaza impreuna ? 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Incearca sa contactezi din fetele viziate si sa le propui, daca te tine buzunarul o sa ai surprize mai ceva ca la Mccombo

Postat
On 10/22/2024 at 10:44 AM, pulozaurus said:

Stiu ca a fost un topic acum 1 sapt chiar pe tema asta dar s-a lasat fara raspunsuri concrete. 

Fetele 'nominalizate' fie nu mai sunt in Buc sau nu mai sunt active.

Mai poate recomanda cineva 2 fete care lucreaza impreuna ? 

Găsirea duo-ului potrivit poate fi dificilă. Vă recomand să consultați forumurile sau grupurile locale unde ați putea găsi recomandări curente. De asemenea, merită să vizitați câteva locuri populare din Buc, unde fetele s-ar putea petrece împreună.

• Oras:pajiste
  • Oras:pajiste
Postat
Acum 18 minute, Oliverleo a spus:

De asemenea, merită să vizitați câteva locuri populare din Buc, unde fetele s-ar putea petrece împreună.

Ce intelegi prin asta, da si tu cateva exemple, nu generale gen centrul vechi, piata amzei. 😁

Postat
22 hours ago, harapalb6 said:

What do you mean by that, give some examples too, not general ones like the old center, the Amzei market. 😁

Un punct corect pentru anumite locuri, puteți încerca câteva lounge-uri sau cafenele populare cunoscute pentru o atmosferă plină de viață, cum ar fi Gradina Eden sau Pura Vida Sky Bar, unde grupurile sociale se întâlnesc adesea. Sau poate consultați evenimentele din jurul Club Control, uneori veți găsi oameni cu gânduri similare care sunt deschiși să se conecteze.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...