Sari la conținut

Masaj erotic 0756574130

Postări Recomandate

• Oras:timisoara
Postat

Am fost mai demult (aproximativ acum 2 ani) cand avea locatia prin buziasului. Nu stiu cum mai arata acum pt ca pozele sunt cele pe care le avea in anunt si atunci si atunci erau 1:1 cu realitatea.

am fost de 3-4 ori pt ca la vremea respectiva imi placea. Atunci oferta si NP. Masajul nu era cine stie ce, dar ma intarata suficient cu sanii si cu mana incat eram perfect pregatit sa o fut. După un masaj de 30 de minute, se urca pe mine deasupra unde se misca binisor, era stramta. Era ok si la socializare atat inainte cat si dupa. Presta serviciile din nevoie de bani avand un copil de câțiva ani si fiind mama singura.

• Like 1
  • Mersi 1
Postat
On 10/24/2024 at 3:40 PM, masajlover said:

http://publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/1h93f478h13272e1didf7ge13ihd4d92.html

Am sunat la anunt, raspunde o fata super sictirita, zice ca are locatie pe Aradului si e 200 lei ora.

A fost careva?

Se pare că nu ai primit cea mai bună vibrație de la apelul inițial. Uneori, prima interacțiune vă poate spune multe despre ce să vă așteptați. Dacă atitudinea a fost neplăcută, ar putea merita să căutați în altă parte, dacă nu sunteți cu adevărat curios să încercați. Spune-ne dacă te hotărăști să mergi și cum iese.

Postat

Daca e undeva pe Intraea Cugir, mai bine sa skyp, iti pierzi urechile pana gasesti fundatura.

Postat

Am fost acum doua saptamani la domnisoara.

Aspectul fizic e asa si asa, micuta de statura ~1.60m, grasuta, fund mic tate medii spre mari, are implanturi. Are ceva tatuaje pe corp. La fata e asa si asa, nici urata nici frumoasa, blonda, parul scurt, la fel cum e in poze.

Masajul in sine este mediocru, desi ea zice ca e in domeniu de patru ani masajul e cam slabut.

In timpu masajului ea sta dezbracata, dupa un masaj de vreo 20 minute pe spate, te intoarce si te maseaza cu sani pe piept si in zona cocoselului, mimeaza un titi-fuck impreuna cu masaj cu mana.

Te lasa sa o atingi peste tot, inclusiv la fofo, degete inauntru probabil nu accepta (n-am incercat). Accepta inclusiv saruturi pe corp, sani...

Servicii extra zice ca nu face, dar nu am insistat, in schimb pare foarte receptiva la dorinte, nu a refuzat nimic ce am sugerat.

La atitudine e ok, nu pare grabita, nu m-a grabit. E oarecum ciudata verbal, vorbeste rar ai impresia ca are un retard de vorbire, lucru pe care l-am sesizat si la telefon. Una peste alta e prietenoasa, dar pare putin stanjenita de ce face.

Se poate face dus, primit prosop curat. Locatia e ok, curata.

Pretul a fost 300lei/h

Raport calitate/pret: cam scump pt. aspect fizic/servicii, dar macar atitudinea e ok, fata de altele.

PS: Nu o poti contacta pe whatsapp doar telefonic.

PS2: Nr de telefon curent 0758 585 370

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/72469d9946f8734f13088294e5d232g9.html

• Mersi 2

Postat
On 4/4/2025 at 5:13 PM, masajlover said:

Am fost acum doua saptamani la domnisoara.

Aspectul fizic e asa si asa, micuta de statura ~1.60m, grasuta, fund mic tate medii spre mari, are implanturi. Are ceva tatuaje pe corp. La fata e asa si asa, nici urata nici frumoasa, blonda, parul scurt, la fel cum e in poze.

Masajul in sine este mediocru, desi ea zice ca e in domeniu de patru ani masajul e cam slabut.

In timpu masajului ea sta dezbracata, dupa un masaj de vreo 20 minute pe spate, te intoarce si te maseaza cu sani pe piept si in zona cocoselului, mimeaza un titi-fuck impreuna cu masaj cu mana.

Te lasa sa o atingi peste tot, inclusiv la fofo, degete inauntru probabil nu accepta (n-am incercat). Accepta inclusiv saruturi pe corp, sani...

Servicii extra zice ca nu face, dar nu am insistat, in schimb pare foarte receptiva la dorinte, nu a refuzat nimic ce am sugerat.

La atitudine e ok, nu pare grabita, nu m-a grabit. E oarecum ciudata verbal, vorbeste rar ai impresia ca are un retard de vorbire, lucru pe care l-am sesizat si la telefon. Una peste alta e prietenoasa, dar pare putin stanjenita de ce face.

Se poate face dus, primit prosop curat. Locatia e ok, curata.

Pretul a fost 300lei/h

Raport calitate/pret: cam scump pt. aspect fizic/servicii, dar macar atitudinea e ok, fata de altele.

PS: Nu o poti contacta pe whatsapp doar telefonic.

PS2: Nr de telefon curent 0758 585 370

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/72469d9946f8734f13088294e5d232g9.html

Multumim de recenzie!
Sa inteleg ca nu implicat nimic sexual ? Finalizare a fost? Sau se opreste strict la masaj si doar se joaca cu tine ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...