beatranga Reputație: 1434 Postat Marți la 21:51 Oras:Tenerife 😂😂 Oras:Tenerife 😂😂 Partajează Postat Marți la 21:51 De curand am vizitat pe titulara mai mult din curiozitate si pentru fizicul din poze 🤔 Programat in apropierea inceperii programului dar decalat cu cele 15min academice fata de ora stabilita, am trecut peste... M-a intampinat fain o tipa bruneta ,frumusica ,buzele augmentate ,in chilotei si sanii goi ,zambareata, transmite un vibe bun de inceput..ceva small talk scurt dar mai mult fortat si fara ceva subiecte comune, fara apa,suc(vise😁) doar sa fie bifat...merg la un refresh dar surpriza nu mai avea prosoape 🤦 sau poate le da selectiv ,m-am descurcat cu hartie bine ca venisem dusat😒 Actiunea in mare a fost basic...un pic de preludiu cu ceva pupici pe corp, pe urma sters cu servetel sergentul😏, oral scurt o singura viteza,ceva presiune, fara deep ,fara atentie la juniori foloseste mana pe final semn de trecere la meniul 2... am.inceput cu ea deasupra ,se misca bine, imagine faina cum sar sanii aia frumusei, dar am muncit eu mai mult 🤭isi dozeaza energia ,sugereaza caprita probabil stie ca ne vine de hac la multi 😁😁 fundul e fain, tare.. imagine frumoasa...terminat in balonas ,nu face CIM...am urmat rutina de la inceput spalat,sters cu hartie, cat m-am imbracat am mai schimbat cateva cuvinte de curtoazie,i-am multumit pentru companie si am piscat-o! Marcat 150 de dulai, per total o vizita basic, ea incearca sa fie draguta dar lipsita de experienta si tact,nu prea stapaneste bine programarile,nu mai stia cat vreau sa stau cand am ajuns, pe servicii subtireanu dar arata bine, curata, cu mare potential daca mai prinde experienta....momentan o vizita e de ajuns... Succes Andreea! Peace 🤜🤛 5 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum