Sari la conținut

...

Vizitator

Postări Recomandate

• Vizitator a schimbat titlul în 💙 0759560306 DISPONIBILĂ LUNI/MARȚI/MIERCURI💙
Vizitator
Reputație: 0
Postat

💙Bună dimineața! Pentru astăzi disponibil în intervalul 20:00-21:00💙

Programările se fac doar whatsapp, nu insistați cu apeluri telefonice! Mulțumesc!

+40759560306

Vizitator
Postat

Bună dimineața! Disponibilitate începând cu 11:30. 

Vizitator
Postat

Pentru astăzi nu mai am nimic liber. Mă găsiți mâine și poimâine cu program 9:00-20:00. O seară plăcută în continuare!

Vizitator
Postat

💙Bună dimineața! Disponibilitate după 12:00!

Mă găsiți astăzi până la 20:00 și mâine cu un program prescurtat cel mai probabil 💙

Vizitator
Postat

Astăzi nu am liber. Mâine ultima zi, programările se pot face de azi! O seară plăcută în continuare!

Vizitator
Postat

Bună dimineața! Disponibilă pentru programări, ultima zi!

Vizitator
Postat

Mulțumesc pentru vizite! Indisponibilă!

Vizitator
Postat

💜Bună! Disponibilă în SV pentru 2 zile începând cu ziua de MÂINE 💜

Program: 9:00-21:00

Serviciile sunt următoarele: OP/ON(igiena impecabilă, epilat, fără scurgeri, dacă nu sunteți epilat OP fără discuții), NP, finalizare corporală sau în przv, săruturi și mângâieri pe corp, diferite poziții, masaj de relaxare, sesiuni psihologice la un pahar de vin și multă dragoste 🧡  

Îmi rezerv dreptul de a selecta clientela, nu primesc mărimi mari, în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe, nu primesc de etnie romă. Vârsta minimă 30 ani, vârsta maximă 50. Nu sunt dispusă să mă întâlnesc cu oricine, respectul, igiena, bunul simț și discreția totală sunt pe primul plan.

Nu sunt interesată de cantitate, ci de calitate și clipe frumoase🤍

Programările se fac doar prin mesaje WhatsApp. Nu răspund la telefon, deci nu insistați. 

60 min - 500(OP/ON)

30 min - 250 (OP)

30 min - 3OO (ON) 

Ar fi frumos și de bun simț să ne respectăm reciproc! Comentariile care nu aduc nicio valoare, nu sunt constructive vor fi ignorate din start, nu va pierdeți timpul degeaba. 

Vizitator
Postat

Serviciile sunt următoarele: OP/ON(igiena impecabilă, epilat, fără scurgeri, dacă nu sunteți epilat OP fără discuții), NP, finalizare corporală sau în przv, săruturi și mângâieri pe corp, diferite poziții, masaj de relaxare, sesiuni psihologice la un pahar de vin și multă dragoste 🧡

💙30 min - 250 cu OP, 300 cu ON

60 min - 500 OP sau ON

Deplasare hotel 700 h(cu avans 50%)💙

Vizitator
Postat

Bună dimineața! Din păcate a intervenit ceva și trebuie să plec urgent 😢. Îmi cer scuze, ne vom revedea cât de curând! 
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Vizitator
Postat

💜Bună! Disponibilă în SV pentru 2-3 zile începând cu ziua de LUNI 💜

Program: 9:00-21:00

Îmi rezerv dreptul de a selecta clientela, nu primesc mărimi mari, în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe, nu primesc de etnie romă. Vârsta minimă 30 ani, vârsta maximă 50. Nu sunt dispusă să mă întâlnesc cu oricine, respectul, igiena, bunul simț și discreția totală sunt pe primul plan.

Programările se fac doar prin mesaje WhatsApp. Nu răspund la telefon, deci nu insistați. 

60 min - 500(OP/ON)

30 min - 250 (OP)

30 min - 3OO (ON) 

Ar fi frumos și de bun simț să ne respectăm reciproc! Comentariile care nu aduc nicio valoare, nu sunt constructive vor fi ignorate din start, nu va pierdeți timpul degeaba.

Vizitator
Postat

Bună! Începând cu ziua de mâine mă găsiți disponibilă 2 zile! Programările se pot face de azi (doar mesaj whatsapp). Prioritate au programările de o oră, persoanele deja cunoscute, profil whatsapp cu poză. 
9:00-21:00(20:00 ultima programare), locurile sunt limitate, nu lucrez pe bandă rulantă. Vă mulțumesc pentru înțelegere!

Vizitator
Postat

Bună dimineața 😍

Astăzi mă găsiți cu program după 15:00💙

Marți: 9:00-21:00💙

Miercuri: 9:00-18:00💙

O săptămâna frumoasă vă doresc!

Vizitator
Postat

LUNI E CA UN PRIM DATE CU REALITATEA. Nu știi cum sa te îmbraci, nu știi ce sa spui, și in timp ce zâmbești frumos, te întrebi dacă n-ar fi fost mai bine sa nu apari deloc…🤭

💙Ne vedem mâine cu program 9:00-21:00💙

P.S. nu mai insistați cu apelurile telefonice! Răspuns primiți doar la mesaje whatsapp. 

Vizitator
Postat

💙Bună dimineața! Astăzi va fi ultima zi în Suceava și ne vom revedea “nu știu când”.  O zi minunată să aveți!💙

Vizitator
Postat

💙Dispo interval 16:00-17:00💙

• Oras:Suceava
Postat

Am să spun și eu câteva cuvinte despre Anastasia, nu voi face o recenzie “regulamentară”, dar cred ca si ceva, oricât de puțin este mai mult decât nimic. 
Am contactat titulara topicului prin whats app, am comunicat lejer, cu răspunsuri în timp scurt. Mi-a dat adresa și la la ora stabilită am ajuns la bloc, am fost chemat la scara blocului și mi-a deschis ea. Am urcat la apartament și am descoperit o fată frumoasă, îngrijită și parfumată, într-o cămășuță sexi neagră. Anastasia este o persoană frumoasă, cu ochi verzi și păr blond roșcat. Este o fată slim cu sâni  și fund superb. Pentru ultima perioadă (1-2 ani) este cea mai îngrijită persoană care am întâlnit-o, din cele ce oferă servicii sexuale contra cost. Am stat de vorbă împreună în living, m-a servit cu un pahar de apă și apoi am mers în dormitor. Aici am văzut un pat aranjat, cu lenjerie albă curată. Anastasia este foarte amabila, comunicativă și inteligentă. Nu oferă fk, pentru amatori ar fi singurul punct negru (punct, nu bilă). La sex normal este foarte activă, se implică, te strânge în brațe, geme discret. Are muzică pentru sex în surdină, cu alte cuvinte, sunt îndeplinite toate conditiile pentru o întâlnire reușită. 
Pentru mine a fost cea mai reușită întâlnire din ultimul timp în Suceava. Prețurile sunt afișate pe site, nu are rost să le prezint din nou. 

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
17 hours ago, lutzy74 said:

Am să spun și eu câteva cuvinte despre Anastasia, nu voi face o recenzie “regulamentară”, dar cred ca si ceva, oricât de puțin este mai mult decât nimic. 
Am contactat titulara topicului prin whats app, am comunicat lejer, cu răspunsuri în timp scurt. Mi-a dat adresa și la la ora stabilită am ajuns la bloc, am fost chemat la scara blocului și mi-a deschis ea. Am urcat la apartament și am descoperit o fată frumoasă, îngrijită și parfumată, într-o cămășuță sexi neagră. Anastasia este o persoană frumoasă, cu ochi verzi și păr blond roșcat. Este o fată slim cu sâni  și fund superb. Pentru ultima perioadă (1-2 ani) este cea mai îngrijită persoană care am întâlnit-o, din cele ce oferă servicii sexuale contra cost. Am stat de vorbă împreună în living, m-a servit cu un pahar de apă și apoi am mers în dormitor. Aici am văzut un pat aranjat, cu lenjerie albă curată. Anastasia este foarte amabila, comunicativă și inteligentă. Nu oferă fk, pentru amatori ar fi singurul punct negru (punct, nu bilă). La sex normal este foarte activă, se implică, te strânge în brațe, geme discret. Are muzică pentru sex în surdină, cu alte cuvinte, sunt îndeplinite toate conditiile pentru o întâlnire reușită. 
Pentru mine a fost cea mai reușită întâlnire din ultimul timp în Suceava. Prețurile sunt afișate pe site, nu are rost să le prezint din nou. 

Norocos ai fost! Zici bine, e o prezenta unica pt zona noastra! 

Vizitator
Postat

Indisponibilă! Mulțumesc pentru vizite!

Vizitator
Postat

💜Bună ziua! Începând cu ziua de astăzi(17:00) voi fi disponibilă în SV pentru 2-3 zile! Programările se fac doar pe whatsapp!💜

Vizitator
Postat

Vă rog să menționați în mesaj până la ce oră vă pot răspunde!Revin cu răspuns la mesaje după 15:00. 

Vizitator
Postat

Pentru astăzi nu am nimic disponibil! Vă aștept cu programări pentru zilele următoare! Program 8:00-20:00!

Vizitator
Postat

Îmi rezerv dreptul de a selecta clientela, nu primesc mărimi mari, în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe, nu primesc de etnie romă. Vârsta minimă 30 ani, vârsta maximă 50. Nu sunt dispusă să mă întâlnesc cu oricine, respectul, igiena, bunul simț și discreția totală sunt pe primul plan.

60 min - 500(OP/ON)

30 min - 250 (OP)

30 min - 3OO (ON) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.