Sari la conținut

Sex fantastic

Postări Recomandate

Postat

E adevarat ca multi se lauda prin diverse posturi ca au avut parte de cel mai grozav sex in alaturi de o anumita dama de companie. Insa daca esti nou in treburile astea nu este bine sa iei decizia de a merge la damele de companie pe baza acestor comentarii. Pana la urma, oamenii isi spun parerea personala si de obicei fac acest lucru “la cald” asa ca sunt inca sub influenta unei anumite stari de spirit, ceea ce explica exhuberanta lor.In plus, daca in urma a ceea ce ai citit o sa ai asteptari pea mari este foarte probabil sa nu te alegi decat cu o mare dezamagire. Pana la urma “fantastic”, “grozav”, “uluitor”, sunt termeni abstracti care nu pot descrie exact cum anume te vei simti; ceea ce cauti tu si ceea ce iti face placere este diferit de ceea ce ii incanta pe altii. Nu te grabi insa sa tragi concluzii pripite cum ca respectivii doar se dau mari si vor sa para experti; poate ei chiar au fost impresionati de o anumita dama de companie si s-au lasat putin dusi de val. Insa nici nu cauta sa obtii acelasi sentiment. Nu stiu daca sexul cu damele de companie este “fantastic”, dar cu siguranta este un sentiment diferit.

• Oras:aici.
  • Oras:aici.
Postat

deci te rog eu ( si sunt sigur ca nu sunt singurul ) sa iti faci un thread, pui INNA si spammezi acolo cat vrei. E deosebit de enervat sa stai sa schimbi paginile doar pt. ca ai mai decis sa adaugi tu 5 chesti, care sincer, pe mine nu ma intereseaza .Fa-ti un thread al tau, baga acolo ce vrei, citeste cine vrea, nu deranjeaza pe nimeni. Cine iti citeste "cronicile" copiate de pe alte site-uri sau traduse cu google translate presupun ca va gasi sugestia mea ca fiind buna, devenind mai usor si pentru ei, si mai neenervat pentru restul.Merci, am incercat sa fiu cat mai politicos si sper ca nu ai luat-o in nume de rau .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...