Alicee77 Reputație: 348 Postat Februarie 4 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat Februarie 4 Bună ziua dragii mei!❤️ Astăzi și mâine vor fi ultimele zile alături de voi 🥹 Disponibilitatea pe astăzi 🔥14:15 -30 de minute🔥 🔥15:45-16:45🔥 🔥17:45-18:45🔥 🔥21:15-22:15🔥 Vă pupăcesc 🥰 2 9
Alicee77 Reputație: 348 Postat Februarie 5 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat Februarie 5 Bună ziua dragii mei! După cum bine știți, astăzi este ultima zi alături de voi 🥹 Multumesc frumos tuturor celor care și-au dorit să mă cunoască, sper să ne revedem cât mai curând 🫶🏻 Mai am câteva locuri disponibile după ora 17:00😈💦🤭 Vă pupăcesc 1
Jean90 Reputație: 34 Postat Februarie 7 Oras:Bucarest Oras:Bucarest Postat Februarie 7 Am fost cu această fată acum câteva zile, pot spune că fotografiile sunt ale ei, dar corpul meu este cu siguranță diferit de ceea ce arată în fotografii, dar fata este totuși frumoasă, zâmbitoare, amabilă, chiar dacă a fost puțin deșteaptă, refuzând un serviciu pe care îl propune aici pe anunțul ei, deocamdată o promovez, Vom vedea la a doua vizită cum merge. Fată drăguță cu față, corp voluptuos, fund mare, pentru cei care mă plac ON 8 A fost puțin rapid, dar tehnică bună NP 8 Când este deasupra obosește repede, dar în alte poziții nu se grăbește, așa că este în regulă. A doua vizită va urma, deocamdată Consiliul 2
Alicee77 Reputație: 348 Postat Februarie 12 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat Februarie 12 Hello dragilor !❤️ De mâine 13.02.2025 ( JOI ) mă reîntorc pentru câteva zile și voi fi disponibilă începând cu ora 11:00 🥳🥰 📍Central Address Residence, Sector 5 Listă de servicii😈 🎀Oral P/N ( în funcție de ingină)- pierce în limbă ‼️ 🎀Normal doar protejat !!! 🎀GFE/ Fk ( în funcție de igienă bucală ) 🎀Deepthroath în funcție de mărime 🎀Diferite poziții, atingeri 🎀COB ( sâni sau fund) ‼️EXCLUS ZONĂ INTIMĂ‼️ 🎀Handjob/ footjob 🎀Cunnilingus doar pasiv 🎀 Masaj de relaxare PROGRAMĂRI PE WHATSAPP 🔥0793778712 🔥 Vă rog să-mi scrieți pe Whatsapp, să menționați ora și timpul și timpul în care vă pot răspunde înapoi pentru a nu exista neplăceri 🙈. EXTRA‼️ CIM (50 lei) CADOU 🫦200- un număr\30 de minute 🫦400- 60 de minute Nu accept: ❌ penetratea cu degetele ❌persoane în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe ❌anal ❌bile, Kanamicină ❌BDSM ❌jucării sexuale ‼️IMPORTANT‼️ • Dușul în locație este obligatoriu ( aveți toate lucrurile necesare la dispoziție) • Dacă există compatibilitate și se dorește FK, se va folosi apa de gură obligatoriu ‼️ • respect persoanele care mi calcă pragul, așadar îmi doresc să fie reciproc, în caz contrar programarea va lua sfârșit în orice moment ne am afla • Oralul neprotejat îl ofer doar dacă : -sunteți epilați ( așa pot să explorez toată zona fără rețineri 😈) - nu aveți bubițe, tăieturi pe jucăuș 🤪 ‼️Pentru a evita situații, o să vă rog să confirmați cu o oră înainte ( desigur voi lăsa 5 minute la dispoziție ca marja de eroare) iar în caz contrar programarea va fi anulată și numărul blocat. ( asta doar în cazul în care nu sunt anunțată din timp pentru anularea programării, cu cel puțin o oră înainte, știu că pot intervenii situații neprevăzute 🥰)‼️ 2 6
Navydeck Reputație: 36 Postat Februarie 13 Oras:Năvodari Oras:Năvodari Postat Februarie 13 Acum 17 ore, Alicee77 a spus: Hello dragilor !❤️ De mâine 13.02.2025 ( JOI ) mă reîntorc pentru câteva zile și voi fi disponibilă începând cu ora 11:00 🥳🥰 📍Central Address Residence, Sector 5 Listă de servicii😈 🎀Oral P/N ( în funcție de ingină)- pierce în limbă ‼️ 🎀Normal doar protejat !!! 🎀GFE/ Fk ( în funcție de igienă bucală ) 🎀Deepthroath în funcție de mărime 🎀Diferite poziții, atingeri 🎀COB ( sâni sau fund) ‼️EXCLUS ZONĂ INTIMĂ‼️ 🎀Handjob/ footjob 🎀Cunnilingus doar pasiv 🎀 Masaj de relaxare PROGRAMĂRI PE WHATSAPP 🔥0793778712 🔥 Vă rog să-mi scrieți pe Whatsapp, să menționați ora și timpul și timpul în care vă pot răspunde înapoi pentru a nu exista neplăceri 🙈. EXTRA‼️ CIM (50 lei) CADOU 🫦200- un număr\30 de minute 🫦400- 60 de minute Nu accept: ❌ penetratea cu degetele ❌persoane în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe ❌anal ❌bile, Kanamicină ❌BDSM ❌jucării sexuale ‼️IMPORTANT‼️ • Dușul în locație este obligatoriu ( aveți toate lucrurile necesare la dispoziție) • Dacă există compatibilitate și se dorește FK, se va folosi apa de gură obligatoriu ‼️ • respect persoanele care mi calcă pragul, așadar îmi doresc să fie reciproc, în caz contrar programarea va lua sfârșit în orice moment ne am afla • Oralul neprotejat îl ofer doar dacă : -sunteți epilați ( așa pot să explorez toată zona fără rețineri 😈) - nu aveți bubițe, tăieturi pe jucăuș 🤪 ‼️Pentru a evita situații, o să vă rog să confirmați cu o oră înainte ( desigur voi lăsa 5 minute la dispoziție ca marja de eroare) iar în caz contrar programarea va fi anulată și numărul blocat. ( asta doar în cazul în care nu sunt anunțată din timp pentru anularea programării, cu cel puțin o oră înainte, știu că pot intervenii situații neprevăzute 🥰)‼️ ❤️ 1
Alicee77 Reputație: 348 Postat Februarie 13 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat Februarie 13 Disponibilă pentru programări 🥰😈
chipick Reputație: 0 Postat Februarie 14 Postat Februarie 14 Hello' will you be ib Bucharest next week?
Alicee77 Reputație: 348 Postat Februarie 14 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat Februarie 14 🫶🏻Happy V-Day🫶🏻 Locuri disponibile începând cu ora 19:00 va pupăcesc 🥰 2 7
Navydeck Reputație: 36 Postat Februarie 14 Oras:Năvodari Oras:Năvodari Postat Februarie 14 Bună seara! În această dimineață am ajuns în București, cu ceva treabă, și bineînțeles că n-am putut să ajung în București și să n-o vizitez pe Alice. Au trecut aproximativ trei săptămâni, de la ultima vizită,pe care i-am făcut-o la Constanța. Programarea a fost făcută cu o zi înainte pe WhattApp, confirmată și respectată de ambele părți. A fost o întâlnire foarte frumoasă,mai ales că,am fost primul client. Alice ma întâmpinat cu zâmbetul ei fermecător și atitudinea de GFE,de nota 10. Am intrat rapid la duș, după care am trecut în dormitor ,unde am început acțiunea, cu on ON foarte bun din partea ei,bineînțeles că,și eu m-am înfruptat din delicioasa ei gogoșică. Am trecut la NP,am schimbat două poziții și am finalizat cu CIM. Pe scurt,Alice este o fată foarte curată și foarte prietenoasă,cu o locație și prestație de nota zece.M-am simțit extraordinar de bine și abia aștept să o revăd,când revine la Constanța. Alice,te pup și-ți mulțumesc frumos!!! ❤️😘🤗 2 2
Alicee77 Reputație: 348 Postat Februarie 15 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat Februarie 15 16 hours ago, Navydeck said: Bună seara! În această dimineață am ajuns în București, cu ceva treabă, și bineînțeles că n-am putut să ajung în București și să n-o vizitez pe Alice. Au trecut aproximativ trei săptămâni, de la ultima vizită,pe care i-am făcut-o la Constanța. Programarea a fost făcută cu o zi înainte pe WhattApp, confirmată și respectată de ambele părți. A fost o întâlnire foarte frumoasă,mai ales că,am fost primul client. Alice ma întâmpinat cu zâmbetul ei fermecător și atitudinea de GFE,de nota 10. Am intrat rapid la duș, după care am trecut în dormitor ,unde am început acțiunea, cu on ON foarte bun din partea ei,bineînțeles că,și eu m-am înfruptat din delicioasa ei gogoșică. Am trecut la NP,am schimbat două poziții și am finalizat cu CIM. Pe scurt,Alice este o fată foarte curată și foarte prietenoasă,cu o locație și prestație de nota zece.M-am simțit extraordinar de bine și abia aștept să o revăd,când revine la Constanța. Alice,te pup și-ți mulțumesc frumos!!! ❤️😘🤗 Mulțumesc frumos dragul meu, mereu mă simt bine în prezența ta. Aștept să te revăd ❤️🥰
Alicee77 Reputație: 348 Postat Februarie 17 Oras:Buzau Oras:Buzau Autor Postat Februarie 17 Bună dimineața dragii mei! Cu părere de rău, vă anunț ca azi e ULTIMA ZI🥹 Pentru astăzi mai am câteva locurile libere, vă pupăcesc 🥰🥰🥰 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum