muhammet Reputație: 11 Postat Octombrie 29, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Octombrie 29, 2024 Sunat la nr.respectiv enumerat serviciile:oral neprotejat,normal protejat,fk.Ajuns in locatie tipa de etnie,vrea sa luna prezervativul pt oral .I am zis ca nu vreau cu prezervativ a zis ca sa vezi ce oral face ea.M am imbracat cerut banii si plecat. 1 1
muhammet Reputație: 11 Postat Octombrie 30, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Octombrie 30, 2024 E numai sa te faca repede .Nu ma pup pe gura ,nu ma pupa pe tate ca imi dau drumul si vreau sa imi dau drumul in pula ta ,vrajeala din asta .Sa vezi ce oral fac eu nu ti a mai facut nimeni si chestii din astea.
muhammet Reputație: 11 Postat Octombrie 30, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Autor Postat Octombrie 30, 2024 Nu sunt sigur 100%era cam intuneric.
elder001 Reputație: 3 Postat Noiembrie 4, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 4, 2024 Poze false. Are mai multe anunțuri...de etnie. Tine mana la p..a să nu te lase sa faci mai nimic. De evitat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum