Sari la conținut

💎💎💎Elena0785993529 💎💎💎

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna dragi mei   Va anut ca am ajuns la cluj incepand de maine dimineata ma gasiti  pentru programarii incepand cu orele 9:00 pana la 23:00 ❤️ o sa fiu pana pe data de 3 la voi in oras va pup si va astept cu drag ❤️💎 

IMG_0344.jpeg

• Like 1
  • Oras:Anywhere
  • Oras:Anywhere
Postat

se poate uni cu 

alte prestante pe la bucuresti:

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat
Acum 19 ore, Elenaaaaaa a spus:

Buna dragi mei   Va anut ca am ajuns la cluj incepand de maine dimineata ma gasiti  pentru programarii incepand cu orele 9:00 pana la 23:00 ❤️ o sa fiu pana pe data de 3 la voi in oras va pup si va astept cu drag ❤️💎 

IMG_0344.jpeg

Oare de ce nu iti intra mesajele pe whatsapp? 🤪

Postat
La 31.10.2024 la 12:32, between69 a spus:

Oare de ce nu iti intra mesajele pe whatsapp? 🤪

Pentru ca scrie clar pe topic daca esti atent ca miercuri era ultima zii , la bucuresti .

Postat
Acum 37 minute, Elenaaaaaa a spus:

Pentru ca scrie clar pe topic daca esti atent ca miercuri era ultima zii , la bucuresti .

Sc credeam ca de la buc imi scri ….

Postat

Dragilor am specificat cand am ajuns ca raman pana pe 2 noiembrie , va anunt ca am plecat ❤️😘 va pup si abia astept sa ne revedem ❤️😘😘😘😘😘

Postat
Acum 32 minute, Elenaaaaaa a spus:

Daca tu esti si mai atenta la ceea ce scrii, MIERCURI ai scris aici pe forum ca ai ajuns la cluj (probabil cu gandul doar) si ca esti disponibila pentru programari de maine (adica joi). Eu ti-am scris JOI cand se presupunea ca deja esti in Cluj dinainte cu o zi, te-ai cazat, te-ai odihnit, te-ai dushulit si ai inceput activitatea dar nu iti intrau mesajele. Ce fucking legatura are faptul ca tu miercuri erai ultima zi la bucuresti??? In afara de faptul ca tocmai te-ai dat de gol ca ai mintit in legatura cu sosirea ta in cluj 😂😂😂

No fain la cluj asai? 🤦🏻‍♂️

Postat

Nu mai sunati va rog … scrie si la whataap si pe topic nu suna doar mesaje whatapp 🙄

Postat
Acum 2 minute, Elenaaaaaa a spus:

Sc credeam ca de la buc imi scri ….

😏 De ce ti-as scrie "de la buc" pe topicul din cluj? ...

Postat

Bună , oare ai început să lucrezi pe Cluj ? Ca nu răspunzi la mesaje pe whatsapp , și ași vrea să te vizitez 

Postat

Mi-ai facut programare dupa care nu ai mai raspuns la mesaje, pacat ca esti neserioasa, e foarte simplu sa dai un replay sa nu incurci lumea. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...