Membru Premium Beticul Reputație: 339 Postat Decembrie 24, 2024 Oras:view Oras:view Autor Membru Premium Postat Decembrie 24, 2024 Acum 1 minut, Leftereanu a spus: Deci nu este vorba de Aniela? E foarte important de știut, ai spus unele lucruri... printre care...NN Ba, despre ea vorbește. 1
Membru Premium Beticul Reputație: 339 Postat Decembrie 24, 2024 Oras:view Oras:view Autor Membru Premium Postat Decembrie 24, 2024 Acum 11 minute, Leftereanu a spus: Deci nu este vorba de Aniela? E foarte important de știut, ai spus unele lucruri... printre care...NN
Membru Premium Beticul Reputație: 339 Postat Decembrie 24, 2024 Oras:view Oras:view Autor Membru Premium Postat Decembrie 24, 2024 1
Membru Premium Beticul Reputație: 339 Postat Decembrie 24, 2024 Oras:view Oras:view Autor Membru Premium Postat Decembrie 24, 2024 https://nimfomane.com/forum/topic/228933-adriela-0752581351/?do=getNewComment 1
alexxxis21 Reputație: 834 Postat Decembrie 24, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 24, 2024 Acum 1 oră, Leftereanu a spus: Deci nu este vorba de Aniela? E foarte important de știut, ai spus unele lucruri... printre care...NN Ba da..dar avea o recenzie bună de la pove pe Mehedinti, si am intrebat acolo.. Plm..mă uitam și la politica pizdii, si am postat aici.. Urma să postez alt mesaj și aici.. Femeia nu era deloc pe caterincă,chiar serioasă..probabil că nu făcuse bani..că aproape imi vorbea cu reproș!🤣 Observ că astea mai no name așa o aplică mult cu NN..și pe Reșița,dar și MH,GJ,și unele chiar Timișoara.. D-asta am inceput să mai întreb! 2
Membru Premium Beticul Reputație: 339 Postat Decembrie 24, 2024 Oras:view Oras:view Autor Membru Premium Postat Decembrie 24, 2024 Acum 10 minute, alexxxis21 a spus: Ba da..dar avea o recenzie bună de la pove pe Mehedinti, si am intrebat acolo.. Plm..mă uitam și la politica pizdii, si am postat aici.. Urma să postez alt mesaj și aici.. Femeia nu era deloc pe caterincă,chiar serioasă..probabil că nu făcuse bani..că aproape imi vorbea cu reproș!🤣 Observ că astea mai no name așa o aplică mult cu NN..și pe Reșița,dar și MH,GJ,și unele chiar Timișoara.. D-asta am inceput să mai întreb! Deci vorbea serios despre NN! În cazul acesta ar trebui trecută pe topicul de specialitate, cred că ar mai bine să o treci tu, deoarece ție ți-a spus. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum