Mada201 Reputație: 564 Postat Iulie 22 Oras:București Oras:București Autor Postat Iulie 22 💌22:00-00:30
Mada201 Reputație: 564 Postat August 13 Oras:București Oras:București Autor Postat August 13 Heiii!🤗😍 Începând de vineri, 15 august, revin la voi în oras, pentru câteva zile!🥰 Pupici!😘
Mada201 Reputație: 564 Postat August 15 Oras:București Oras:București Autor Postat August 15 Bună tuturor!😘😘 Din păcate,o sa mai amân câteva zile,vizita la voi,deoarece nu găsesc regim!🤗 La multi ani,tuturor sărbătoriților!🤗😘
Mada201 Reputație: 564 Postat August 27 Oras:București Oras:București Autor Postat August 27 Hei,buna dragilor!❣️ As dori sa revin zilele acestea la voi,dar am nevoie de o parere despre aceasta locatie care se afla pe str.Minis (Bd.Nicolae Grigorescu)!🫣
catbog Reputație: 39 Postat August 27 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27 Acum 6 ore, Mada201 a spus: Hei,buna dragilor!❣️ As dori sa revin zilele acestea la voi,dar am nevoie de o parere despre aceasta locatie care se afla pe str.Minis (Bd.Nicolae Grigorescu)!🫣 Mihai Bravu sau Dimitrie Cantemir (unde ai fost) sunt mult mai bune... ca locatii pt tine. Pentru noi, vizitatorii.... e ok si Minis, nu o sa fi foarte aglomerata.
Mada201 Reputație: 564 Postat August 27 Oras:București Oras:București Autor Postat August 27 La 27.08.2025 la 20:06, catbog a spus: Mihai Bravu sau Dimitrie Cantemir (unde ai fost) sunt mult mai bune... ca locatii pt tine. Pentru noi, vizitatorii.... e ok si Minis, nu o sa fi foarte aglomerata. Am înțeles,mulțumesc frumos!😘
Mada201 Reputație: 564 Postat Septembrie 9 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 9 Hei,dragilor!Maine după amiaza o sa ajung la voi!😍 📍Bd.Dimitrie Cantemir Va pupacesc și de abia aștept sa ne revedem!🤗🥰
bobe68 Reputație: 265 Postat Septembrie 10 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10 Acum 8 ore, Mada201 a spus: Hei,dragilor!Maine după amiaza o sa ajung la voi!😍 📍Bd.Dimitrie Cantemir Va pupacesc și de abia aștept sa ne revedem!🤗🥰 Abia asteptam si noi sa te vizitam.Sa postezi si programul tau 1
Mada201 Reputație: 564 Postat Septembrie 10 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 10 Buna,baieti!🤗Am ajuns la voi! Astazi ma gasiti disponibila pana la 23:30!❣️ Program maine:14:00-23:30 📍Bd.Dimitrie Cantemir
enriqe68 Reputație: 270 Postat Septembrie 10 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10 Nu arata rau domnișoara dar recenzii chiar 0 ??? Eu unu nu găsesc ....
navigatoru Reputație: 255 Postat Septembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10 Acum 13 minute, enriqe68 a spus: Nu arata rau domnișoara dar recenzii chiar 0 ??? Eu unu nu găsesc .... Cel mai probabil în ecuația ei rezultatul e cu virgulă...asta se întâmplă cam peste tot pe unde vezi puține recenzii..oricum putini mai fac recenzii credibile.
Mada201 Reputație: 564 Postat Septembrie 10 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 10 Acum 45 minute, navigatoru a spus: Cel mai probabil în ecuația ei rezultatul e cu virgulă...asta se întâmplă cam peste tot pe unde vezi puține recenzii..oricum putini mai fac recenzii credibile. https://nimfomane.com/forum/topic/227956-madalina❣️0757817049❣️sâni-mari-naturali❣️bddimitrie-cantemir-❣️/page/12/#findComment-8469776
bbg Reputație: 264 Postat Septembrie 10 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10 4 hours ago, enriqe68 said: Nu arata rau domnișoara dar recenzii chiar 0 ??? Eu unu nu găsesc .... Fac eu recenzie desi am vizitat-o acum cateva luni Aspect 9 - mi se pare ca arata mai bine ca in poze, sani, fund, draguta la fata, ten un pic mai inchis Oral ??? 6 - nu stiu cu cat sa notez, a fost totul ok mai putin finalul. Am optat pt prezervativ, fix inainte sa termin s-a oprit complet si s-a retras. CICA NU VREA SA RISTE SA TREACA SPERMA PRIN EL :)) ca a zis ca nu suporta sperma. N-am mai auzit asa ceva, a stricat momentul, desi in rest fusese ok N-am facut normal - ii spusesem de la inceput ca vreau sa ma termine la oral, iar cand sa vreau sa facem si un pic de normal m-a avertizat ca atunci nu mai face oral dupa ?! Si aici un pic ciudat, asa ca i am zis sa continue oralul unde am terminat Atitudine 8 - e prietenoasa, de gasca, face si preludiu etc negativ pct ce le am zis mai sus Per total eu o recomand, arata chiar bine, se poarta ok per total si poate a renuntat la acele lucruri ciudate ce poate le facea doar mai de mult 🙂 4 1
Mada201 Reputație: 564 Postat Septembrie 11 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 11 Disponibilitate începând cu ora 16:40!❣️ 📍Bd Dimitrie Cantemir 1
Mada201 Reputație: 564 Postat Septembrie 11 Oras:București Oras:București Autor Postat Septembrie 11 Dragilor,din păcate voi pleca din oraș,mâine dimineață!🤗In aceasta seara voi fi disponibila pana la ora 00:30!
bobe68 Reputație: 265 Postat Septembrie 24 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 24 La 11.09.2025 la 20:37, Mada201 a spus: Dragilor,din păcate voi pleca din oraș,mâine dimineață!🤗In aceasta seara voi fi disponibila pana la ora 00:30! ai de gand sa mai revii in Bucuresti ?
Mada201 Reputație: 564 Postat Octombrie 23 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 23 La 24.09.2025 la 7:06, bobe68 a spus: ai de gand sa mai revii in Bucuresti ? Buna,dragilor!🤗🤗 Mâine după amiază, o sa ajung la voi in oraș, pentru cateva zile!O sa revin mâine cu restul detaliilor aici!❤️🥰 Pupici!😘😘
Mada201 Reputație: 564 Postat Octombrie 24 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24 Hello!❣️ Disponibilitate astăzi incepand cu ora 15:00 pana la 23:00!🔥 🔥Program maine:10:00-22:30! 📍Vitan Residence,Str.Motilor 3
Mada201 Reputație: 564 Postat Octombrie 24 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 24 În aceasta seara mai am disponibilitate de la 19:30 pana la 22:00!❣️
Mada201 Reputație: 564 Postat Octombrie 25 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 25 Buna dimineața, disponibila pentru programari!💋💋
Mada201 Reputație: 564 Postat Octombrie 25 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 25 Disponibilitate 14:10-19:00!🥰 📍Vitan Residence Weekend minunat!😘💋 4
Mada201 Reputație: 564 Postat Octombrie 25 Oras:București Oras:București Autor Postat Octombrie 25 Ora 18-19:00 disponibila🔥
Membru Premium ZombiuShogun Reputație: 3734 Postat Octombrie 27 Oras:-20.625676, 166.305804 Oras:-20.625676, 166.305804 Membru Premium Postat Octombrie 27 Atât de elementară a fost întâlnirea încât mi-a luat mai mult timp să-mi reamintesc detaliile decât să scriu recenzia. RECENZIUNE CONTACT → 99 / 99 Mi-a răspuns rapid la propunerea mea de programare, pe care mi-a cerut să o confirm cu o oră înainte, iar la sosire mea mi-a trimis detalii despre cum să găsesc la locul respectiv. Fără peripeții. LOCAȚIE → 92 / 99 Pare-se că alternează des între Dimitrie Cantemir și Vitan Residence. Am ajuns la una dintre ele și am găsit un loc ordonat, curat exceptând puțină apă pe jos în baia care avea tot ce-mi trebuia, chiar și pahare de unică folosință pentru apă de gură. Și dormitorul era confortabil, așternuturi ok, cu muzică relaxantă în fundal. FAȚĂ → 79 / 99 Are o combinație de trăsături, poate unele cu influențe orientale, dar cu siguranță nu e 100% româncă având un ten un pic mai închis la culoare. Zâmbetul e plăcut, dinții ei sunt într-o formă bună, machiajul este decent, nu exagerat, dar nici cel mai natural look pe care l-am văzut nu pot zice că e, iar părul e o brunet închis, lung și mătăsos. CORP → 80 / 99 Are o înălțime până în 1,70m și o siluetă curvy destul de generoasă mai ales în jurul șoldurilor și coapselor, cântărind nu mai mult de 62kg, fără piele lăsată. Și să nu uităm de țâțele naturale mari și pufoase. Dacă ești genul care apreciază fetele cu puțin mai multă carne pe ele, e o alegere potrivită. Nu e ideală dacă ești atras doar de chestii skinny. ATITUDINE → 95 / 99 La început a fost puțin rezervată, însă după ce m-a servit cu ceva de băut și odată ce am început conversația în timp ce îi pipăiam sânii vânjoși, a devenit mai prietenoasă și ușor de vorbit cu ea. Preludiu de rutină. ORAL → 78 / 99 Aplică o presiune bună cu buzele și îmi permite să-i direcționez căpușorul. Adânc nu prea merge, pare să se oprească la aproximativ 8cm cu puțin gag reflex. Din când în când mai scuipă pe pulă, alteori o suge fără să-și folosească mâinile, deci oferă și oleacă de PSE. Continuă până îi spun să treacă la aparat. NP → 79 / 99 În cowgirl are un surâs drăguț și geme subtil cu tot cu eye contact, și mai are un anumit ritm în mișcările ei, schimbându-l între a se apleca spre mine și a se lăsa pe spate. Am ținut-o hotărât de șolduri să o pătrund cât mai adânc în capră, unde o ia bine și mai primesc când și când câte o contră. Cu mine deasupra își deschide picioarele și mă lasă să intru aproape cât vreau. Totuși nu-i cea mai bună alegere pentru sesiuni mai lungi, deoarece la un moment dat observasem că simte disconfort/o doare și începuse să apeleze des la lubrifiant, umezirea naturală nefăcând față, păsărica fiind cam mică, așa că am încercat să fiu mai expeditiv cu livrarea spermei, totuși se străduiește să îți facă pe plac. RAPORT CALITATE-PREȚ → ANODIN O experiență simplă, însă pozitivă. Am observat că a redus prețul la finalizare - înainte fiind 250/400, iar acum e 200/400. Trebuie să mai taie și din tariful orar, având în vedere că serviciile pe care le oferă sunt basic - fără GFE, anal sau spermare în gură. Adică lipsesc astfel de servicii premium, dar prețul pe care îl plătim e tot premium - not fair. Poate pe viitor va mai ajusta costurile, măcar la oră dacă tot a umblat deja la cel de finalizare. 14 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum