Sari la conținut

venezueleana 0732912384

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Acum 10 ore, Cozonac77 a spus:

Fiind un Mare fan al telenovelor în copilărie, am avut o dorință arzătoare să cunosc o fătucă din America latină.
Am schimbat câteva mesaje pă oaȚap, là început în română și apoi am dat-o pe venezueleană. Mi-a plăcut Tare mult conversația(inițială) cu ea. Cred cu tărie că ăsta a fost aspectul care m-a atras cel mai mult.
Aș putea să lungesc povestea asta Muuuult și bine dar azi n-am chef. Țin pt mine detaliile 

Locație - orice locație care nu-i pe Rebreanu E de 10
Aspect - nu-i de telenovele. Nici măcar un rol secundar n-ar prinde :( E bondoacă și bine hrănită, spre pufoasă... dar nu chiar. N-a ajuns în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi din cauză că a făcut foamea....dar nici n-am întrebat exact motivul. 
Atitudine - pe mine m-a încins că mi-am exersat talentele în limbi străine. Am schimbat niște dume și râsete... Aici n-am ce reproșa. A fost mai bine decât în multe alte întâlniri cu fătucile de pe plaiurile mioritice 🥲 Cre'că-i de comitet...
Oral - Slab! Slab rău!! Pe motiv că "Es muy grande" nicidecum nu pot spune că a fost "Una Grade Muya" 🥺 (deși mi-aș fi dorit)
Normal - Aici are niște mișcări mișto... dacă îi dictezi tu ritmul și dacă o ajuți cu indicații(pe limba ei, în venezueleană). Nu face mofturi și nici nu comentează, Dar ..... Aveam așteptări mai Mari 😒 Primește totuși puncte bonus pentru că am finalizat de fiecare dată. Nu mereu "reușesc" , deci are meritele ei 
Igienă - Eu am făcut duș de fiecare dată. La final. 
De revenit - am fost de 2x.... lucrează târziu după miezul nopții, 1/3 dimineața. Poate fi o variantă pentru cei nocturni.
De recomandat
Tarif - Scump. E Scump! Cică regulamentul dă pă forumul ăsta minunat interzice comentariile pe baza tarifelor.... DAR este Scump! Mă simPt înșelat ca la cursul valutar al bișnițarilor. 

Erau mai multe fătuci d'astea latino... POATE n-am avut eu norocul să o cunosc pe aia bună. Țin minte că am mai conversat cu uña în urmă cu ceva ani... Avea o altă abordare. Când îi scriam 
"Hola Bombón" îmi răspundea cu "Hola BB❤️"  N-am apucat să o cunosc 🥺
Cred că am încurcat protagonistele 🫤

Baftă și numai bine (aproape) tuturor!

deci

nada muy buena pero muy grande :-)

• Haha 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...