Sari la conținut

0734046912 - andrea sau Cristina

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în 0734046912 - andrea sau Cristina
  • Oras:Severin
3 hours ago, hector111 said:

Salutare ,

am vizitat-o și va pot spune că face un oral foarte , foarte bun cu atenție la ouțe , Cof inclus  in preț , 150 finalizarea , anal extra 50 .

Pentru că trebuie să fie și un bai este pe fast fuck , dacă te mulțumesc cel mult 10-12  minute este perfect pentru ea , ca și aspect maxim un 7 , are ochi verzi însă evita contactul vizual .

Pentru amatorii de oral de calitate o puteți încerca cu 100 doar pentru acest serviciu , personal eu așa aș proceda la o viitoare vizită .

Nmb !,

Spor.

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare ,

am vizitat-o și va pot spune că face un oral foarte , foarte bun cu atenție la ouțe , Cof inclus  in preț , 150 finalizarea , anal extra 50 .

Pentru că trebuie să fie și un bai este pe fast fuck , dacă te mulțumesc cel mult 10-12  minute este perfect pentru ea , ca și aspect maxim un 7 , are ochi verzi însă evita contactul vizual .

Pentru amatorii de oral de calitate o puteți încerca cu 100 doar pentru acest serviciu , personal eu așa aș proceda la o viitoare vizită .

Nmb !,

Spor.

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:București
  • Oras:București

Buna seara,  aveti grija cu fatuca asta ca e pusa pe țepe, nu respecta programarile, nu raspunde la telefon,  zilele trecute am chemat-o la un hotel si nu a mai venit,  i-am pus cativa banuti pe rev pt bolt si nu a mai raspuns, din partea mea are mare 👎

caracter 🤏

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...