licor Reputație: 17 Postat Noiembrie 2 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 2 Am văzut ca nu avem un topic de genul în Cluj Link spre comentariu
licor Reputație: 17 Postat Noiembrie 2 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 2 @kassykass o vizită pe la noi?😋 Link spre comentariu
licor Reputație: 17 Postat Noiembrie 3 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 3 @Issa111 pe cand ajungi la noi? Link spre comentariu
reddog Reputație: 165 Postat Noiembrie 3 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 3 @Nicole12345 Link spre comentariu
Johanis69 Reputație: -7 Postat Noiembrie 4 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Noiembrie 4 @Valentina123 o vizita si la Cluj, please 😘🥰 1 Link spre comentariu
profethu Reputație: 14 Postat Noiembrie 4 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Noiembrie 4 @Raisa2020 mi-aș dorii sa ne viziteze la Cluj Link spre comentariu
arnimf Reputație: 109 Postat Noiembrie 5 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Noiembrie 5 @Raaaluca, poate candva 1 Link spre comentariu
reddog Reputație: 165 Postat Noiembrie 6 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 6 @Nico24 Link spre comentariu
licor Reputație: 17 Postat Noiembrie 7 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Partajează Postat Noiembrie 7 @Jessiy? e la doi pași Clujul 1 1 Link spre comentariu
tzepis Reputație: 194 Postat Vineri la 14:25 Oras:Anywhere Oras:Anywhere Partajează Postat Vineri la 14:25 21 hours ago, licor said: @Jessiy? e la doi pași Clujul nu ar fi rau o vizita. hai @Jessiy 😁 Link spre comentariu
andreif86 Reputație: 268 Postat Sâmbătă la 04:58 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Sâmbătă la 04:58 @gioconda mi-ar place sa vina într-o zi Link spre comentariu
andreif86 Reputație: 268 Postat Sâmbătă la 05:03 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Partajează Postat Sâmbătă la 05:03 Am greșit fratilor , îmi cer scuze, mă refeream la @Giocondda de fapt, nu @gioconda. 😆 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum