s0rin1978 Reputație: 877 Postat Iulie 13 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 13 Acum 12 ore, craiova31 a spus: De ce vă duce ți frate dacă lumea ai lăsa recenzii negative ? Pentru prețul mic cu anal inclus. Adică la 100/200 oricât de proaste ar fi serviciile nu ai avea ce sa comentezi , știi povestea cu Loganul și restul mașinilor, iar romanul vrea și servicii de top și degeaba daca trebuie. Bine când am fost eu la ea nu stătea așa prost la capitolul igiena cum reclama colegii, deși era un du-te vino și se mergea pe primul venit primul servit, tot făcea dus între clienti, iar serviciile deși nu excelau erau ok la prețul platit. In fine aceiași rutina strica de obicei calitatea.
craiova31 Reputație: 194 Postat Iulie 13 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Iulie 13 Mai bine fac o labă decât un anal ieftin și cu fete infecte 🤣🤣🤣
craioveanul77 Reputație: 69 Postat Iulie 13 Postat Iulie 13 Acum 16 ore, craiova31 a spus: De ce vă duce ți frate dacă lumea ai lăsa recenzii negative ? are mai mult recenzii bune decat proadte , probabil unora nu va comvine ca are pret mic si le strica piata fetelor .. ... va ia clientii..
ady21 Reputație: 118 Postat Iulie 14 Oras:craiova Disponibila Oras:craiova Disponibila Postat Iulie 14 La 12.07.2025 la 19:57, craiova31 a spus: De ce vă duce ți frate dacă lumea ai lăsa recenzii negative ? Am zis și mai sus am mers pt titulara pozelor la care am mai fost și sincer totul a fost OK inclusiv igiena nu știu cum e acum dar sincer face un oral OK și pt o descărcare rapidă merge nu sunt fan anal așa ca nu mă interesează serviciul asta . Nici tipa la care am fost nu a fost rea așa ca fiți obiectivi și nu mai dați cu pietre fără să verificați …….. 1
DonJuan05 Reputație: 76 Postat Iulie 15 Oras:Madrid Oras:Madrid Postat Iulie 15 La 14.07.2025 la 13:28, ady21 a spus: Am zis și mai sus am mers pt titulara pozelor la care am mai fost și sincer totul a fost OK inclusiv igiena nu știu cum e acum dar sincer face un oral OK și pt o descărcare rapidă merge nu sunt fan anal așa ca nu mă interesează serviciul asta . Nici tipa la care am fost nu a fost rea așa ca fiți obiectivi și nu mai dați cu pietre fără să verificați …….. Este o fată bună, frumoasă , îngrijită chiar, as zice persoana potrivită la locul potrivit, tarif decent și servicii acceptabile, mulțumitoare cu mult peste multe,, dive" care au mărit doar prețul ca să creadă lumea că au valoare, dar de fapt sunt mai mult,, tepare"și cu o slabă calitate a serviciilor. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum