tevezis Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3 LEGAT DE SUBIECTUL ASTA SUNTEM DATORI VANDUTI SI NU FACEM NIMIC ,NE ÎMPRUMUTĂM TOT MAI MULT , DE PRODUS MA APUCĂ RÂSUL ,LEGAT DE VOTAT CU CE MĂ AJUTĂ PE MINE CA CETATEAN VOTUL ĂSTA ? NU STIU SA SE FII FACUT DIN 89 PANA IN ANUL ASTA CEVA CE A IESIT IN EVIDENȚĂ NU STIU O AUTOSTRADĂ,UN POD NU ĂLA PESTE DUNĂRE😂😂😂 CEVA UN SPITAL RIDICAT DE LA 0. MAI AVEM VIITOR IN ȚARA ASTA ? Link spre comentariu
Almitak1 Reputație: 17 Postat Noiembrie 3 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 3 6 minutes ago, tevezis said: LEGAT DE SUBIECTUL ASTA SUNTEM DATORI VANDUTI SI NU FACEM NIMIC ,NE ÎMPRUMUTĂM TOT MAI MULT , DE PRODUS MA APUCĂ RÂSUL ,LEGAT DE VOTAT CU CE MĂ AJUTĂ PE MINE CA CETATEAN VOTUL ĂSTA ? NU STIU SA SE FII FACUT DIN 89 PANA IN ANUL ASTA CEVA CE A IESIT IN EVIDENȚĂ NU STIU O AUTOSTRADĂ,UN POD NU ĂLA PESTE DUNĂRE😂😂😂 CEVA UN SPITAL RIDICAT DE LA 0. MAI AVEM VIITOR IN ȚARA ASTA ? Da Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 214 Postat Noiembrie 3 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 3 7 minutes ago, tevezis said: LEGAT DE SUBIECTUL ASTA SUNTEM DATORI VANDUTI SI NU FACEM NIMIC ,NE ÎMPRUMUTĂM TOT MAI MULT , DE PRODUS MA APUCĂ RÂSUL ,LEGAT DE VOTAT CU CE MĂ AJUTĂ PE MINE CA CETATEAN VOTUL ĂSTA ? NU STIU SA SE FII FACUT DIN 89 PANA IN ANUL ASTA CEVA CE A IESIT IN EVIDENȚĂ NU STIU O AUTOSTRADĂ,UN POD NU ĂLA PESTE DUNĂRE😂😂😂 CEVA UN SPITAL RIDICAT DE LA 0. MAI AVEM VIITOR IN ȚARA ASTA ? Ce să mai zicem de SUA atunci, care are zeci de trilioane (adică mii de miliarde) de dolari datorii externe? :))) Toate țările au datorii, lumea asta e clădită pe împrumuturi în toate domeniile, depinde doar modul de administrare a finanțelor... datoriile o să se șteargă la un moment da. :))) Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 3 Acum 1 minut, Cumintzelul a spus: Ce să mai zicem de SUA atunci, care are zeci de trilioane (adică mii de miliarde) de dolari datorii externe? :))) Toate țările au datorii, lumea asta e clădită pe împrumuturi în toate domeniile, depinde doar modul de administrare a finanțelor... datoriile o să se șteargă la un moment da. :))) PAI CE POPULATIE ARE SUA SI CE POPULATIE ARE ROMÂNIA 😂😂😂 Link spre comentariu
Almitak1 Reputație: 17 Postat Noiembrie 3 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Noiembrie 3 Acum, serios, este frustrant, într-adevăr. Nu neapărat faptul ca ne împrumutăm este problema, ci ce facem cu banii împrumutați. Dacă acești bani sunt folosiți să producă mai mulți bani, e ok. Despre produs, iarăși este de discutat. Suntem al doilea producător de biciclete, producem mașini la Ford și Dacia, producem componente pentru practic toți producătorii de mașini din Europa. la infrastructura se lucrează pe toate tronsoanele. Nu poți spune ca nu avem autostrăzi. Este adevărat ca puteam fi mult mai departe. Dar nu poti spune ca nu avem nicio autostrada sau ca nu producem nimic. Ia-o ca o opinie personala. Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4951 Postat Noiembrie 3 Oras:* Oras:* Partajează Postat Noiembrie 3 12 minutes ago, tevezis said: LEGAT DE SUBIECTUL ASTA SUNTEM DATORI VANDUTI SI NU FACEM NIMIC ,NE ÎMPRUMUTĂM TOT MAI MULT , DE PRODUS MA APUCĂ RÂSUL ,LEGAT DE VOTAT CU CE MĂ AJUTĂ PE MINE CA CETATEAN VOTUL ĂSTA ? NU STIU SA SE FII FACUT DIN 89 PANA IN ANUL ASTA CEVA CE A IESIT IN EVIDENȚĂ NU STIU O AUTOSTRADĂ,UN POD NU ĂLA PESTE DUNĂRE😂😂😂 CEVA UN SPITAL RIDICAT DE LA 0. MAI AVEM VIITOR IN ȚARA ASTA ? Well, s-a facut metrou in Drumul Taberei (si posibil sa se extinda pana in Pantelimon), s-au facut si autostrazi sau cel putin segmente de autostrazi, s-a facut si spital nou, parca din donatii. Etc. E adevarat ca se putea mai mult, poate mult mai mult, dar noua ne place un ritm mai lent. Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 3 Chiar acum, Almitak1 a spus: Acum, serios, este frustrant, într-adevăr. Nu neapărat faptul ca ne împrumutăm este problema, ci ce facem cu banii împrumutați. Dacă acești bani sunt folosiți să producă mai mulți bani, e ok. Despre produs, iarăși este de discutat. Suntem al doilea producător de biciclete, producem mașini la Ford și Dacia, producem componente pentru practic toți producătorii de mașini din Europa. la infrastructura se lucrează pe toate tronsoanele. Nu poți spune ca nu avem autostrăzi. Este adevărat ca puteam fi mult mai departe. Dar nu poti spune ca nu avem nicio autostrada sau ca nu producem nimic. Ia-o ca o opinie personala. bro ai sa îți zic ceva am fost acum ceva timp in olanda da cate biciclete sunt in olanda ,mergi de drag cu bicicleta eu de mulți ani am bicicleta și de câteva ori pe săptămână merg la job cu bicla că să evit traficul asta de rahat ,mai merg și cu transportul in comun tot să evit statul asta in trafic,hai sa îți dau un ex podul de la ciurel este făcut de câțiva ani este podul care nu duce nicăieri 😭😭😂😂 și câte și mai câte ,cfr-ul îți mai dau exemple ?😂 Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 3 Acum 2 minute, natoporus a spus: Well, s-a facut metrou in Drumul Taberei (si posibil sa se extinda pana in Pantelimon), s-au facut si autostrazi sau cel putin segmente de autostrazi, s-a facut si spital nou, parca din donatii. Etc. E adevarat ca se putea mai mult, poate mult mai mult, dar noua ne place un ritm mai lent. spital privat din banii noștrii la care am contribuit și eu în fiecare lună am donat prin SMS crezi că era nevoie de biserica aia de la marriot ,nu se puteau face un spital sau spitale ? Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4951 Postat Noiembrie 3 Oras:* Oras:* Partajează Postat Noiembrie 3 8 minutes ago, tevezis said: spital privat din banii noștrii la care am contribuit și eu în fiecare lună am donat prin SMS crezi că era nevoie de biserica aia de la marriot ,nu se puteau face un spital sau spitale ? Despre subiectul acelei biserici e mult de discutat si e mai bine sa o lasam balta. Prea multe pasiuni, daca intelegeti ce vreau sa spun. 1 Link spre comentariu
Cumintzelul Reputație: 214 Postat Noiembrie 3 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Noiembrie 3 30 minutes ago, tevezis said: PAI CE POPULATIE ARE SUA SI CE POPULATIE ARE ROMÂNIA 😂😂😂 SUA împrumută bani să fabrice mai mulți bani, noi împrumută să plătim pensiile... aici e diferența, nu la dimensiunea populației, plm 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3 Partajează Postat Noiembrie 3 Sa vina Shoshoaca calare pe un T-90 sa ne scape de capitalistii nenorociti sa ne scoata din NATO si UE sa putem fura la noi in tara ca dacii liberi ce suntem! Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4951 Postat Noiembrie 3 Oras:* Oras:* Partajează Postat Noiembrie 3 Vorbind de USA, am o nedumerire: catre cine e datoare? Stiu ca are o datorie mare, pentru ca se tot vorbeste in public despre asta, dar n-am reusit sa inteleg catre cine e datoare, cine imprumuta USA ca sa se ajunga la aceasta datorie. Link spre comentariu
tevezis Reputație: 1046 Postat Noiembrie 3 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 3 Acum 6 minute, alecsqwerty a spus: Sa vina Shoshoaca calare pe un T-90 sa ne scape de capitalistii nenorociti sa ne scoata din NATO si UE sa putem fura la noi in tara ca dacii liberi ce suntem! nu cred că ne mai salvează nimeni, vorbeam zilele astea cu cineva despre fonduri europene și despre cum ROMANIA pierde miliarde de euro pentru că nu există, sau nu se vrea să se acceseze fondurile europene nerambursabile Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1098 Postat Noiembrie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4 Va deveni rromania. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum