andreiv86 Reputație: 0 Postat Noiembrie 4 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 4 Caut de ceva timp, dar fara succes și mă întrebam dacă știe cineva ceva
parpalete Reputație: 58 Postat Noiembrie 5 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 5 Acum 21 ore, andreiv86 a spus: Caut de ceva timp, dar fara succes și mă întrebam dacă știe cineva ceva Este lipsă totală de stăpâni...si eu caut sa fiu dominat de băieți acum depinde și ce preferințe ai și cum sa arate....in general eu prefer tipii foarte musculoși masivi și pana în maxim 28 de ani....ii mai găsești pe site uri de videochat, ii poți aborda acolo cu o întrebare..eu am încercat și mi am satisfăcut poftele cu câțiva!!!!!
Vladimir.07 Reputație: 13 Postat Noiembrie 6 Oras:Sibiu/Brasov Oras:Sibiu/Brasov Postat Noiembrie 6 La 05.11.2024 la 13:00, parpalete a spus: Este lipsă totală de stăpâni...si eu caut sa fiu dominat de băieți acum depinde și ce preferințe ai și cum sa arate....in general eu prefer tipii foarte musculoși masivi și pana în maxim 28 de ani....ii mai găsești pe site uri de videochat, ii poți aborda acolo cu o întrebare..eu am încercat și mi am satisfăcut poftele cu câțiva!!!!! Scrie-mi pe fetlife daca îti doresti sa te domin! MasterVladinski. Daca nu ai fetlife fa-ti sau da-mi mesaj aici în privat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum