Sari la conținut

Rebecca 0793519324

Postări Recomandate

• Oras:Slatina

Salut. Nu cred ca a fost cineva,și cred ca este pentru prima data pe la noi,cel puțin pozele 😂😂,dacă este reală cu ce se vede în poze chiar arată bine,cum zice și colegul Cristi mai sus. Deci dacă îi împingi o vizită,așteptăm detalii. Mulțumim anticipat 💪👍.

Link spre comentariu
Acum 14 ore, TheOneSeeker a spus:

Pozele sunt ale ei , deobicei vine prin zona martin magazin 

Salut,tu ți-ai făcut cont special să ne spui ca sunt pozele ei??? Eu nu prea am mai văzut anunțul la noi în oraș. Nu ne spui și ce servicii are? Bănuiesc ca dacă știi de poze,poate ai vizitat-o și știi ceva despre ea 😳😳

Link spre comentariu

Salutare, pozele sunt ale ei, am vizitat-o acum vreo luna, cand a venit prima dat la noi si avea anunt cu titlul “militari residence”, este slim, in poze arata bine, in realitate e mai slaba, sevicii mediocre, vrea sa faca op desi la tel am vorbit pt ON, la normal in capra nu m-a dat pe spate, de vizitat pentru amatorii de palmares, spor la :atm

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:Craiove
  • Oras:Craiove

Avem cont dar am uitat emailul , asa ca am facut unul nou , nu am spus de servicii ca sa nu se inceapa ca sunt peste , serviciile sunt exact cum a spus colegul mai sus , bani multi pt ce poate sa ofere , este si putin mai colorata la ten si slabuta .

• Mersi 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...