Gaozar Reputație: -2 Postat Noiembrie 6 Partajează Postat Noiembrie 6 Saluate, scuzați deranjul frățior? Mai știe cineva ceva despre Delia ,( blonda cu curul mare?) din ce observ nu răspunde la telefon Link spre comentariu
iguana Reputație: 60 Postat Noiembrie 6 Oras:Buzău Oras:Buzău Partajează Postat Noiembrie 6 Am vizitat-o de câteva ori dar greu răspunde la telefon Link spre comentariu
Gaozar Reputație: -2 Postat Noiembrie 6 Autor Partajează Postat Noiembrie 6 Mai are aceleași servicii? Gen fin orală? Încerc de cel puțin 6 luni să ajung la ea Link spre comentariu
beatranga Reputație: 1434 Postat Noiembrie 6 Oras:Tenerife 😂😂 Oras:Tenerife 😂😂 Partajează Postat Noiembrie 6 Si eu o urmaresc de ceva timp sa o mai prind....i-am vazut anuntul cu pozele ei pe la Focsani periodic pentru careva zile ,raspunde greu si nu am reusit sa dau de ea... 1 Link spre comentariu
Gaozar Reputație: -2 Postat Noiembrie 6 Autor Partajează Postat Noiembrie 6 Eu am fost de multe ori la ea… Doamne ce cur mare și tare are 😂 făcea și fin orală .. dar curul ăla …. Iar de cel puțin 6 luni o sun de fiecare dată când vine și nimic Link spre comentariu
Unpiclow Reputație: 2 Postat Noiembrie 7 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Noiembrie 7 Un numar de telefon poate posta cineva? Sau anuntul de la Focsani? Link spre comentariu
victororban Reputație: 35 Postat Noiembrie 7 Partajează Postat Noiembrie 7 Aveți un link pentru anunțul după Focșani cu Delia? Link spre comentariu
Gaozar Reputație: -2 Postat Noiembrie 7 Autor Partajează Postat Noiembrie 7 Acum este la Buzău ! Pe publi24 Link spre comentariu
Oliverleo Reputație: 14 Postat Noiembrie 7 Partajează Postat Noiembrie 7 On 11/6/2024 at 1:48 PM, Gaozar said: Hello sorry to bother you bro? Does anyone else know anything about Delia, (the blonde with the big ass?) as I can see she is not answering the phone Hei, nu vă deranjez deloc, am auzit de ea, dar nu am văzut prea multe informații recent. Uneori, ei iau o pauză sau schimbă numerele ar putea fi motivul pentru care ea nu răspunde. Poate încercați să contactați prin orice alte detalii de contact pe care le aveți sau verificați dacă ea este listată pe alte platforme. Link spre comentariu
tot_lazy Reputație: 406 Postat Noiembrie 7 Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT! Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT! Partajează Postat Noiembrie 7 https://nimfomane.com/forum/topic/223228-alina-reala-0746880479-0758622481/#comment-8192938 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum