Sari la conținut

Oral neprotejat bun/CIM

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Vă salut domnilor!

Vin cu rugămintea să îmi recomandați o doamnă/domnișoară care să știe ce face la capitolul oral (ON, CIM). Sunt în trecere vreo 2 zile prin oraș, deoarece vizita e din scurt și voi fi la volan câteva ore bune nu am avut timp să mă documentez decât cam o oră și nu am găsit mare lucru. Am văzut vreo 3 domnișoare cu recenzii și forme foarte bune însă fix acum la început de noiembrie cică nu sunt în oraș.

Vă mulțumesc și sper să nu deranjeze topicul!

Vizitator
Reputație: 0
Postat
3 hours ago, primulsuspect said:

Vă salut domnilor!

Vin cu rugămintea să îmi recomandați o doamnă/domnișoară care să știe ce face la capitolul oral (ON, CIM). Sunt în trecere vreo 2 zile prin oraș, deoarece vizita e din scurt și voi fi la volan câteva ore bune nu am avut timp să mă documentez decât cam o oră și nu am găsit mare lucru. Am văzut vreo 3 domnișoare cu recenzii și forme foarte bune însă fix acum la început de noiembrie cică nu sunt în oraș.

Vă mulțumesc și sper să nu deranjeze topicul!

Du-te la Claudia din Vlaicu daca vrei oral bun si sa te caute la usa din dos...doar ca lucreaza doar dimineata.

Postat
Acum 22 ore, claumed a spus:

Du-te la Claudia din Vlaicu daca vrei oral bun si sa te caute la usa din dos...doar ca lucreaza doar dimineata.

Din păcate nu găsesc recenzii recente la ea. Ai cumva vreun nr de telefon? Am încercat să sun la ultimul număr postat din link dar e închis 

Vizitator
Reputație: 0
Postat
1 hour ago, Semakkone said:

Dacă și ăsta arată bine mă las...tuuu ai văzut cum arăt fizic vorbesc 🤦...la o muie cu finalizare orala merge și pentru amatorii de lins in cur 😂😂😂...in rest nu...!

Am fost de multe ori la ea. Omul a cerut o recomandare pt o muie buna, asta a primit, asa cum, spui si tu.

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 24 minute, claumed a spus:

Am fost de multe ori la ea. Omul a cerut o recomandare pt o muie buna, asta a primit, asa cum, spui si tu.

Baftă colegu și spor la cat mai multe vizite 😏, am fost odată ,mi-a fost dejuns ,am .. hemoroizii, 😅😅😅 și nu-mi place sa fiu lins pe acolo 😂😂😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...