Georgi225 Reputație: 590 Postat Noiembrie 13, 2024 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 13, 2024 Hei dragilor, ma numesc Georgi Și as dori tare mult sa va fac o vizita așa ca m-am stabilit să vin de mâine pentru câteva zile O scurta descriere despre mine : ❤️Sunt o tipă drăgăstoasă/lipicioasă, răbdătoare , amabilă, cu foarte mult bun simt si mereu cu zâmbetul pe buze . Am ochii verzi , 1,60 si in jur de 50-55 de kg. Nu sunt pusa pe graba, profit de fiecare moment alaturi de tine pentru a te face sa te simți bine si sa pleci mulțumit de la mine . Discreție maximă NU DORESC ÎNTÂLNIRI PE GRABĂ. NU DORESC ÎNTÂLNIRI CU DOMNI FĂRĂ BUN SIMT. Vă aștept la mine pentru a petrece împreună clipe de neuitat .
Georgi225 Reputație: 590 Postat Noiembrie 13, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Noiembrie 13, 2024 ❤️O finalizare in 30 min (150 lei) ❤️2 finalizari 1h (300 lei) De la ora 19.00 ❤️ o finalizare in 30 min (200 lei) ❤️ 1/2 finalizari 1h (400 lei) 🤍Normal protejat 🤍Oral protejat/neprotejat in funcție de igiena 🤍Diferite poziții/pozitia 69 🤍Sarutari corporale 🤍Finalizare corporală ✨️✨️✨️✨️✨️✨️ 💜Finalizare orala/faciala 50 lei extra 💜Fk 50 de lei extra 💜masaj 50 de lei extra ❌️Nu practic anal ❌️Nu primesc mărimi mari (MAX 18 cm) ❌️Nu primesc persoane in stare de ebrietate sau a stupefiantelor ❌️cu bile, Kanamicina sau alte adaosuri ❌ Nu primesc in niciun caz minori
awokeone10 Reputație: 10516 Postat Noiembrie 17, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 17, 2024 La 13.11.2024 la 21:25, Georgi225 a spus: ❤️O finalizare in 30 min (150 lei) ❤️2 finalizari 1h (300 lei) După ora 21 .00 ❤️ o finalizare in 30 min (200 lei) ❤️ 1/2 finalizari 1h (400 lei) 🤍Normal protejat 🤍Oral protejat/neprotejat in funcție de igiena 🤍Diferite poziții/pozitia 69 🤍Sarutari corporale 🤍Finalizare corporală ✨️✨️✨️✨️✨️✨️ 💜Finalizare orala/faciala 50 lei extra 💜Fk 50 de lei extra 💜masaj 50 de lei extra ❌️Nu practic anal ❌️Nu primesc mărimi mari (MAX 18 cm) ❌️Nu primesc persoane in stare de ebrietate sau a stupefiantelor ❌️cu bile, Kanamicina sau alte adaosuri ❌ Nu primesc in niciun caz **spam editat** Bine ai venit! Varsta? 1
Georgi225 Reputație: 590 Postat Noiembrie 17, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Noiembrie 17, 2024 Acum 1 minut, awokeone10 a spus: Bine ai venit! Varsta? Bună din păcate nu am rămas în oraș din câteva probleme cu locația Am 22 de ani
awokeone10 Reputație: 10516 Postat Noiembrie 17, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Noiembrie 17, 2024 Acum 4 minute, Georgi225 a spus: Bună din păcate nu am rămas în oraș din câteva probleme cu locația Am 22 de ani Multi inainte! Sper sa te cunosc la un moment dat 2
sly57 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2024 Oras:Fălticeni Oras:Fălticeni Postat Noiembrie 17, 2024 Mai vii în oraș!
Georgi225 Reputație: 590 Postat Decembrie 5, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 5, 2024 Buna dragilor Mâine voi veni la voi in oraș Imediat ce voi ajunge vă voi scrie disponibilitatea și locația Voi fi colega cu @RebeccaSlim
Georgi225 Reputație: 590 Postat Decembrie 6, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 6, 2024 Bună dragilor din nou am primit țeapă cu locația
Georgi225 Reputație: 590 Postat Decembrie 9, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 9, 2024 Buna dragilor In aceasta după-amiază voi ajunge la voi in oraș doar pentru 3 zile Voi fi colega cu @RebeccaSlim
frank dux Reputație: 26 Postat Decembrie 9, 2024 Postat Decembrie 9, 2024 Poate ne improspatezi memoria cu ceva poze noi.Multumim.🙂
Georgi225 Reputație: 590 Postat Decembrie 9, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 9, 2024 Am ajuns Va aștept cu mesaje pe WhatsApp 💜 Referitor la faptul dacă eu cu Rebecca facem trio ..da facem dar doar cu servicii normale fără limbute,sărutări sau atingeri între noi iar prețul devine dublu😘 🏢Aleea Saturn (lângă piața George Enescu ) 1
Georgi225 Reputație: 590 Postat Decembrie 9, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 9, 2024 ♥️ 1
Georgi225 Reputație: 590 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 10, 2024 Buna dimineața dragilor Disponibila 🤗 🥰
Georgi225 Reputație: 590 Postat Decembrie 10, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 10, 2024 Ultimele 2 zile
Georgi225 Reputație: 590 Postat Decembrie 11, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 11, 2024 Neața dragilor disponibila Ultima zi
Georgi225 Reputație: 590 Postat Decembrie 11, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 11, 2024 ♥️ 2
Georgi225 Reputație: 590 Postat Decembrie 12, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Decembrie 12, 2024 ❌ Indisponibila ❌ Vizita mea la voi in oraș s-a terminat Mulțumesc celor care m-ați vizitat Să ne revedem cu bine 😘🤗
Georgi225 Reputație: 590 Postat Iunie 7 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 7 Hey dragilor Mâine voi reveni la voi in oraș pentru câteva zile Imediat ce voi ajunge va voi lăsa lista de preturi zi servicii și locația
Georgi225 Reputație: 590 Postat Iunie 8 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 8 Hey dragilor am ajuns la voi in oraș Locația este : 🏢Aleea Saturn (lângă piața George Enescu ) ❤️ o finalizare in 30 min (200 lei) ❤️ 1/2 finalizari 1h (350 lei) 🤍Normal protejat 🤍Oral protejat/neprotejat in funcție de igiena 🤍Diferite poziții/pozitia 69 🤍Sarutari corporale 🤍Finalizare corporală 🤍Fk (în funcție de compatibilitate) 🤍Masaj inclus la oră ✨️✨️✨️✨️✨️✨️ 💜Finalizare orala/faciala 50 lei extra 💜masaj 50 extra 💜Fusserotik 50 lei extra 💜Masaj prostatic 50 de lei extra ❌️Nu practic anal ❌️Nu primesc mărimi mari (19 cm) ❌️Nu primesc persoane in stare de ebrietate ❌️ Nu cu accesorii
Georgi225 Reputație: 590 Postat Iunie 9 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 9 Buna dimineața dragilor Disponibila pentru programări
Super Premium bogcp303 Reputație: 3882 Postat Iunie 9 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iunie 9 Am vizitat domnișoara, pe scurt: vorbăreață, de gașcă, îți dă un vibe super pozitiv de la primul contact cu ea (chiar îți vine bine "cheful" de a f..te când o vezi ce atitudine are), la ON nu "fură curent" dimpotrivă, LOT din propria ei inițiativă și nu se "dă lovită" că "obosește", dar cel mai important aspect e că e "strâmtuță". Voi reveni cu o recenzie regulamentară sper că astăzi, dacă nu mâine. 1
Georgi225 Reputație: 590 Postat Iunie 9 Oras:București Oras:București Autor Postat Iunie 9 Acum 5 minute, bogcp303 a spus: Am vizitat domnișoara, foarte pe scurt: vorbăreață, de gașcă, îți dă un vibe super pozitiv de la primul contact cu ea (chiar îți vine bine "cheful" de a f..te când o vezi ce atitudine are), la ON nu "fură curent" dimpotrivăăă, LOT din propria ei inițiativă și nu se "dă lovită" că "obosește", dar cel mai important aspect e că e "strâmtuțăăă". Voi reveni cu o recenzie regulamentară sper că astăzi, din păcate am alte "treburi" pe forum acum, știu unii colegi/colege la ce mă refer .... 😂 ... sunt "liniștit" acum .. 😂😂😂 ... mulțumesc Georgiana că venisem cu vibe-ul "tare jos" acum mi l am "redobândit" 🥰 Mulțumesc frumos pentru vizita cât și pentru recenzie Te pup și te mai aștept cu mare drag și altă dată 😘 1
Super Premium bogcp303 Reputație: 3882 Postat Iunie 9 Oras:FAR AWAY Oras:FAR AWAY Super Premium Postat Iunie 9 RECENZIE Modalitate de contact: WhatsApp, programare cu o zi înainte, reconfirmată cu o oră înainte de către ambele părți. Locația: este într-un bloc vechi în spate la piața mică/Kaufland (locație cunoscută de cei care au mai fost în zonă la alte fete de pe forum cazate acolo), un apartament ok, renovat și foarte important în camera cu "pricina" un pat clasic numai bun de acțiune (fără nici un fel de scârțâit enervant). Igiena locației: nimic de reproșat, totul curat, inclusiv așternutul patului. Domnișoara este cea din poze, cu vârsta, înălțimea și greutatea precizate în postarea de la deschiderea topicului (așa pare la "ochi"), nu are rost să mai fac vreo descriere, doar suplimentar pot preciza că e frumoasă la față și are sânii medii (fața nefiind surprinsă în poze și mărimea sânilor era greu apreciabilă din poze). Igiena domnișoarei: impecabilă, nimic de reproșat, a rămas dezbrăcată până la părăsirea de către mine a locației, ceea ce mă face să cred că face parte din categoria (destul de restrânsă) a celor care fac duș de la un client la altul, iar nu a celor care doar se șterg cu un șervețel umed acolo jos. Așa cum precizasem în prima postare, domnișoara e vorbăreață, cooperantă, glumeață, simpatică, e incitantă, are farmec personal, îți dă un vibe fain, îți vine repede să "te sui pe ea", nu te poți "răbda mult". Bănuiesc că trebuie să ai și tu atitudinea corespunzătoare, că vorba aia "nu poți să pretinzi, fără să dai la rândul tău" la capitolul atitudine. Aceeași atitudine și a menținut o și în pat și în afara patului (la venire și plecare). Acuma pe scurt în pat: ON a fost bun, cu tente de deep, cu limbuțe pe capul mădularului, cu oarecare atenție la sateliți și ca durată nu a fost scurt, la NP am schimbat mai multe poziții, a dat contre la unele dintre ele, ca să parafrazez un coleg domnișoara "s a dat bine în balansoar" la LOT fără să se plângă că "obosește", fundulețul se simte fain la pozițiile pe la spate (l-aș numi "piesa de rezistență" 2), dar "piesa de rezistență" 1 este faptul că este "strâmtuță", chiar nu e nevoie de anal la ea, nici nu prestează, dar compensează cu ce am spus anterior. Cadoul: 200 lei DTD 30 minute Note: Locația și curățenia în locație: 10 Igiena domnișoarei: 10 Frumusețe (nota pe frumusețe este o medie între notele pe aspectul feței și aspectul corpului, note pe care nu le dau separat): 8,5. Farmec personal: 9 Atitudine generala, atât în pat cât și în afara patului: 10 ON: 8,5 NP: 8,5 Concluzie: vizitarea domnișoarei se justifică pentru serviciile prestate și atitudinea pro client. 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum