NicollNicoll Reputație: 12 Postat Noiembrie 14, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 14, 2024 Buna dragilor o parte din voi ma cunoasteti deja🙈 😘activand de ceva vreme la voi in oras! Pentru cei noi am descis sa scriu si aici! Numele meu este Nicoll am 29 de ani ,1.75 inaltime , 69 kg. Sunt o fata calma , comunicativa , discreta si cu bun simt! Ma puteti gasi la numarul : 0732341601( mesaj whatsapp) si sa imi specificati va rog pana la ce ora va pot raspunde! Locatia este in zona centrului Ion C Bratianu Lucrez pe baza de programare care trebuie confirmata inainte cu 30 de minute! SERVICIILE OFERITE SUNT: ●Sex oral protejat/neprotejat in functie de igiena ●Sex normal obligatoriu protejat ●Diferite poziti in limita bunui simt ●Atingeri si sarutari corporale ●69 ●Dus asistat ●Anillingus/Cunnilingus pasiv ●Masaj de relaxare la o ora ● Finalizare corporala PRETURI: ●200 de lei (30 de minute) ●350 de lei o ora ( 2 finalizari) NU OFER: ●Sex anal ●FK ●Nu negociez la preturi ● Nu accept persoane in stare de ebrietate , cu bile ,accesorii! Pentru cei neinteresatii va rog treceti peste anunt nu pot fi pe placul si gustul tuturor! O sa revin si cu poze! Pupicii😘
Membru Premium nightstar Reputație: 4637 Postat Noiembrie 14, 2024 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Noiembrie 14, 2024 Satu Mare: Caras-Severin: Mehedinti: 1
NicollNicoll Reputație: 12 Postat Noiembrie 14, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 14, 2024 5
NicollNicoll Reputație: 12 Postat Noiembrie 15, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 15, 2024 Buna dimineata dragilor disponibila pentru programari! 😘
NicollNicoll Reputație: 12 Postat Noiembrie 18, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 18, 2024 Hei buna dragutilor disponibila pentru programari! 😘 Program pana diseara in jurul orei 21:00
NicollNicoll Reputație: 12 Postat Noiembrie 19, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 19, 2024 Buna disponibila pentru programari!😘 3
NicollNicoll Reputație: 12 Postat Noiembrie 21, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 21, 2024 ❌INDISPONIBILA❌
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum