MayaRose Reputație: 16 Postat Decembrie 5, 2024 Telefon: 0756548362 Oras:București Disponibila Telefon: 0756548362 Oras:București Disponibila Autor Postat Decembrie 5, 2024 Bună dimineața diaponibila11-19 lucrez doar cu programari 1 1
miron1991 Reputație: 67 Postat Decembrie 6, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2024 Interesant, dar pt inceput 250/fin e cam mult, cel putin pt mine, prefer sa merg la ceva sigur
arabelu Reputație: 30 Postat Decembrie 21, 2024 Postat Decembrie 21, 2024 La 27.11.2024 la 22:08, navigatoru a spus: Salut! Vad ca nu a scris nimeni nimic pana acum aici, asa ca las și eu o recenzie scurta la fata asta, la care am fost acum o săptămână și ceva. Fata reala, cea din poze arata destul de bine, atitudine bună, primitoare , duce, amabila, , serviciile ok, le-a făcut cu simț de răspundere, Am luat pachetul maxim de 450, ON, NP si Cim sa fie treaba buna. Am plecat mulțumit, fata si-a făcut bine serviciile fără graba.De apreciat oralul și poziția 69 cireașa de pe tort pt mine. Locatia ok, curat cu tot ce e necesar, insa cam peste mana în Pallady, greu cu locul de parcare. De revenit, da pt mine cât de curând!! Ai avut la tine ciocolată, flori și Rose? 1
navigatoru Reputație: 233 Postat Decembrie 21, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 21, 2024 Acum 4 ore, arabelu a spus: Ai avut la tine ciocolată, flori și Rose? Nu, nu am avut nimic in plus...am fost cam Grinch! 😀 Nici nu prea am avut timp de atenții atunci, in schimb m-a servit ea cu bomboane! A doua oara când am fost am venit o cutie de bomboane cu ciocolată tot venea si Crăciunul! Happy? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum