Sari la conținut

Irina 0793499260😈

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat
Acum 16 minute, ROLLOOCT a spus:

OH OH ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 ce-mi faci tu mie, am uitat,🤦 mi-ai adus aminte că trebuie să-mi prelungesc abonamentul 🤫

Te astept ☺️😋❤️‍🔥

• Inimioara 1
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
La 18.02.2025 la 15:10, IrinaIna a spus:

Buna!

Nu mi am imaginat ca voi ajunge sa scriu asa ceva aici… dar va rog din suflet daca va faceti programare si totul este bine va rog nu mai insistati cu NORMALUL neprotejat nu voi accepta sub nici o forma

Va rog sa respectati acest aspect

NORMALUL ESTE NUMAI PROTEJAT NICIODATA NEPROTEJAT 🙏🏻

Asta înseamnă să nu se respecte regulamentul forumului,dar în primul rând până la forum este vorba de noi,suntem oameni,trebuie să ne respectăm,scrie destul de clar în servicii ce prestează și ce nu, igiena noastră personală este foarte importantă pentru sănătate,viața trebuie trăită frumos ❤️ e foarte scurtă ,

Succes colegi iubitori de femei frumoase😎

• Mersi 1
Postat
Acum 2 ore, ROLLOOCT a spus:

Asta înseamnă să nu se respecte regulamentul forumului,dar în primul rând până la forum este vorba de noi,suntem oameni,trebuie să ne respectăm,scrie destul de clar în servicii ce prestează și ce nu, igiena noastră personală este foarte importantă pentru sănătate,viața trebuie trăită frumos ❤️ e foarte scurtă ,

Succes colegi iubitori de femei frumoase😎

Bine spus🙏🏻❤️ 

• Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat

am fost si eu intre timp de 2 ori la ea, este o futacioasa mica dar nu ati zice la inceput afli abia in pat si acolo trebuie sa depui performanta tati ca risti sa pleci cu rusinea in carca. eu personal nu stiu nici o data cum sa procedez ca primul impuls este sa raman intre cracii ei fantastici sa nu imi fie frig la urechi dar cand privesc asa in sus si vad cum cere mai mult si cum sa excita rau.... na, ma risc mai bine cu raceala la urechi decat sa ma cert cu asta mic pe urma. nai cum sa nu prinzi erectie egal ce faci cu ea la inceput, vorbit, giuguleala sau orice forma de oral. eu personal de ziua mea am intrebat daca nu cumva a introdus oralul pur si a negat, are dreptate ca asa cum suge cu condom este deja pericol mare de pre-ejaculare nu vreau sa imi imaginez cat de scurt rezist la oral pur de al ei. abia astept sa revina dar probabil o sa mai dureze ca sunt ghinionist de obicei. nota 10 cu stelute si inimi si multa sperma. nu este de ratat!!

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat

Buna dragilor! Inca nu mi am reluat activitatea dar am vrut sa va anunt ca exista o domnișoară care aparent mi a furat pozele

Eu nu am nici un alt anunț in afara de acesta

Nu folosesc nici un alt numar de telefon in afara de acesta️Nu folosesc PUBLI24

Va pup pe toti❤️

IMG_5396.png

• Like 4
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...